Jump to content

the job


timiejz

Recommended Posts

hoe bedoel je met de laatste missie vinden? Wees a.u.b. wat duidelijker en trouwens: De laatste missie is niet The Job, The Job is wel de laatste missie van de Malibu missies, maar de laatste missie van het spel is toch echt Keep your friends close. O ja, en geen ENKELE vraag is dom

Bewerkt: door wakkiegeslacht
Link to comment
Delen op andere websites

Ik zal het even duidelijk uitleggen.

In Vice City kun je bedrijven kopen. Deze bedrijven hebben allemaal missies.

Je kunt bedrijven kopen na de missie Rub Out.

De Malibu Club is er hier een van. Hier ga je een bankoverval plannen. Je zult eerst wat missie moeten doen tervoorberijding, de laatste missie kun je eindelijk de bank gaan beroven. Dit is de missie The Job. :)

Hier vind je een overzicht van de Bedrijvenmissies.

Veel Suc6 verder :cya:

Bewerkt: door ASPHALT
Link to comment
Delen op andere websites

Welkom op het forum ! :cya:

Deze missie kan je doen als je de Malibu Club gekocht heb, dat te vinden is door rechtdoor te rijden als je bij het politiekantoor in Vice Point bent. Echter kan je slechts bedrijven kopen als je de missie "Shakedown" gedaan hebt, waarbij je ruiten van winkels in de Mall moet kapotschieten in een bepaalde tijd. In het geval je nog niet over 120.000$ beschikt, raad ik je aan wat geld bij elkaar te 'rapen' door de Vigilante en Firetruck-missies, die je kunt doen door in het bepaalde dienstvoertuig te stappen.

Je kan wel veel gemakkelijker geld verdienen met te racen, maar hiervoor moet je dan wel Sunschine Autos in je bezit hebben. Moest dit het geval zijn, kan je de laatste race doen waardoor je 30.000$ verdient; en je al snel het geld kan doen. Een andere manier zijn de stadium-events, maar hier doel ik dan vooral op de dirttrack. Je moet wel een beetje kunnen rijden, want anders verdien je niet veel. Als je het binnen de 5 minuten klaart, krijg je 50.000$, en enorm aantal dus. Onder de 10 minuten krijg je 10.000$, en 10 minuten en daarboven slechts 5.000$. Het stadium kan je betreden tussen 20 en 24 uur, en elke dag valt er een ander evenement te doen.

--

Als je tenslotte de Malibu Club hebt gekocht, moet je eerst nog 3 missies doen alvorens je aan "The Job" kan beginnen. Deze 3 missies zijn: "No Escape ?", "The Shootist", "The Driver" en totslot "The Job". Ik geef je even informatie over deze missies:

  • No Escape ?

In deze missie raad ik je aan volle health en armor te hebben, wat je kan vinden onder het brugje waar je op de boot in de haven kan stappen. Een armor pickup kun je vinden daar rechtover, bij de ingang van een gebouw. Vervolgens start je de missie, en gaat naar het politiekantoor; Het beste is om geen wapens in de hand te hebben op dat moment, uitgesloten het boksijzer. Hier aangekomen zul je een politie-uniform moeten aandoen wat je kan vinden bij de douches, te vinden bij de ingang links; Dit staat tevens ook aangeduid op de radar. Nu moet je de cel-kaart gaan halen bij de bureaus, en dan Cam Jones gaan bevrijden. Zorg ervoor dat je goed geschut bij je hebt, want dit zul je nodig hebben. Schiet alle agenten dood, en baan je een weg naar buiten. Hierna zul je links een Sentinel XS (Kan ook een gewone Sentinel zijn, weet niet zeker.) en schiet alle agenten die op je afkomen dood. Stap in de wagen, en rij naar de hide-out van Cam Jones. Als je niet goed bent in vluchten, kan het handig zijn om eerst naar de Pay 'N Spray te gaan.

Beloning: 1.000$

  • The Shootist

Naast Cam Jones, die goed is in kluizen kraken zoekt hij nog iemand die goed kan schieten. Cam Jones licht je in en zegt dat hij Phil Cassidy kent, iemand die daar best wel voor geschikt is volgens hem. Nu moet je naar de Ammunation in Downtown, en daar hem ontmoeten. Hier daat Phil je uit om te zien hoe goed je kan schieten, en hij daaruit zal beslissen of hij je helpt. Je moet 60 punten verdienen met bepaalde dingen. In de eerste ronde moet je met een revolver punten behalen door op 3 doelen te schieten, als je bij de achterste, die ook het langstzaamste beweegt alle deeltjes hebt afgeschoten, krijg je 3 punten. Bij de middelste, die iets sneller gaat krijg je 2 punten, en bij de voortste slechts 1. Als je munitie/tijd op is ga je naar de volgende ronde.

Hier moet je allemaal doelen beschieten, die allemaal 1 punt waard zijn, ook hier ga je door naar de volgende ronde als je munitie/tijd op is geraakt. De laatste, is het moeilijkst. Hier moet je hetzelfde doen als bij de vorige ronde, maar alleen zijn de doelen hier moeilijker te raken. Na deze evaluatie ga ja naar Phil, en zal Tommy vragen of hij meedoet aan de bankoverval, als je 60 punten of meer hebt behaald, zal hij toestemmen, en hierbij is de missie behaald.

Beloning: 2.000$ en de "Rifle Range", waarbij je 500$ en snellere haarlaad-tijden kan winnen.

  • The Driver:

Hier zoek je nog iemand, die zal moeten gaan rijden tijdens de overval, en Phil cassidy komt op Hilary; Maar natuurlijk moet je er weer kiets voor doen alvorens hij zal meedoen, je moet namelijk tegen hem racen.. Eerlijk is het niet, want hij heeft een Sabre Turbo (Opgevoerde versie van de Sabre) en jij hebt slechts een Sentinel. De kunst is hier echter het oefenen in het goede bochten te maken waardoor je tijd wint. Als je de kans hebt zou ik hem ook wat beuken, waardoor je voorsprong maakt en hij van de weg af slingert. Veel succes hiermee !

Beloning: 2.000$

  • The Job:

Nu komt het grotere en moeilijkere werk. Stap samen met jouw nieuwe 'vrienden' in de taxi die voor de deur staat, en rij ermee naar de bank die je zal overvallen. Nu zul je Hilary achterlaten, en hij zal toertjes rond de blok rijden tot jullie terug buiten zijn. Je doet nu jullie gemaskerde kledij aan, en gaat binnen; Hier krijg je een kort filmpje te zien waarbij de mensen tegen de muur moeten gaan staan. Ga nu samen met Cam naar boven maar let op de bewakers, en schiet ze allemaal dood. Ga naar de lift, en eenmaal bij de kluis zegt Cam Jones dat het één van de moeilijkste kluizen die er te kraken vallen, daarom ga je naar de manager en die zal de code geven. Nu moet je gaan checken hoe het daar beneden gaat, en als je er bent zal iemand op het alarm drukken. Schiet eerst de P.I.G.-mensen dood, want die geven het meeste last. Je hebt nu 3/4 sterren (Weet niet zeker), en ga vlug achter een loket staan waarbij de S.W.A.T. je niet zal kunnen raken, deze zullen namelijk via het dak de bank bestormen, schiet ze dus neer en zoek af en toe dekking achter het loket. Eenmaal dat iedereen dood is ren je naar buiten en nu zal Hilary komen, die je dekking zal geven terwijl je instapt maar doodgeschoten wordt. Ga nu iedereen neerschieten in het bereik van de wagen en stap in, rij zo snel mogelijk naar de Pay 'N Spray die aangegeven staat op de radar en rij terug naar de Malibu Club, zonder terug langs de bank te rijden want de S.W.A.T. herkent je nog steeds. Mission Passed !

Beloning: 50.000$, 10.000$ omzet per dag van de Malibu en een Bankjob uitfit. Ook heb je nu de mogelijkheid te bank te overvallen, maar in kleinere mate.

Veel succes en plezier ! :cya:

Man, heb hier mee dan een half uur aan bezeig gezeten, oef.. :sst:

Bewerkt: door Velaro
Link to comment
Delen op andere websites

hoe bedoel je met de laatste missie vinden? Wees a.u.b. wat duidelijker en trouwens: De laatste missie is niet The Job, The Job is wel de laatste missie van de Malibu missies, maar de laatste missie van het spel is toch echt Keep your friends close. O ja, en geen ENKELE vraag is dom

die vraag is duidelijk genoeg hoor!

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...