Jump to content

savegame luchthaven


cekeu

Recommended Posts

Dit is een savegame afkomstig van het officiele forum savegame.

Ik zal je uitleggen hoe je het vliegveld kan bereiken. Het vliegveld staat op het derde eiland van Liberty City. Het eiland heet Shoreside Vale. Het vliegveld heet Francis International Airport. Als je uit de richting van Staunton vandaan komt dan moet je de volgende instructies opvolgen.

Route 1: Via de brug

Rij vanaf je savehouse naar boven. Daarna moet je naar rechts gaan. Daarna ga je een klein stukje rechtdoor. Daarna ga je weer naar rechts. Je moet rechts aanhouden. Aan de linkerkant zie je de park. Rij weg van het park en dan zie je het begin van de brug. Rij rechtdoor en dan kom je de brug op naar Shoreside Vale. Je moet de brug afrijden. Dan moet je een stuk rechtdoor rijden en aan de linkerzijde zie je het vliegveld liggen. Sla dan linksaf en rij rechtdoor. Na enkele meters kom je een slagboom en een parkeerplaats tegen. Rij die slagboom kapot en hou links aan. Daarna ben je op het vliegveld beland.

Route 2: Via de Porter Tunnel

Rij vanaf je savehouse naar boven. Deze keer moet je naar links rijden. Daarna sla je weer links af. Dan rij je een stukje rechtdoor. Dan kom je na enkele meters de telefoonpaal tegen waar je de opdrachten van King Courtney krijgt. Als je verder rechtdoor rijdt dan zie je het stadion van Liberty City. Rij om het stadion heen en hou de hele tijd rechtdoor aan. Als je rechtdoor aanhoudt dan zie je een hospital en daarnaast is de ingang van de Porter Tunnel. In de tunnel moet je de hele tijd rechtdoor aanhouden. Dan kom je een T-splitsing tegen. Je moet dan linksaf slaan. Er zijn borden in de tunnel die je zeggen welke kant je op moet voor het vliegveld. Op die borden staat: Francis International Airport. Na een tijdje moet je naar links afslaan. Dan ben je op Shoreside Vale. Je moet een klein stukje rechtdoor rijden. Daarna moet je weer naar links afslaan. Daarna moet je rechtdoor aanhouden. Je kan ook links afslaan naar de airport terminal. Voor het vliegveld moet je rechtdoor aanhouden. Na enkele meters kom je een slagboom en een parkeerplaats tegen. Rij die slagboom kapot en hou links aan. Daarna ben je op het vliegveld beland.

Bewerkt: door Colonel Cortez
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...