Jump to content

kleren


koenww

Recommended Posts

op welke plaatsen kan je overal kleren halen, kopen.

Want ik heb ook gta sa en die heb een hele tijd egspeeld maar vice city al zolang niemeer en nu heb k hem nog een geinstaleerd en is wel lol.. Maar waar kun je dat zwart gestreept costuum met een roze hemd eronder alweer halen, kopen?

grtzz koen

Link to comment
Delen op andere websites

Je hoeft eigenlijk geen kleren te kopen net zoals in San Andreas, hier krijg je het meestal in of na een bepaalde missie. Ze zijn dan te vinden op verschillende plaatsen in Vice City, meestal bij een winkeltje.

Die jij bedoel is het Mr. Vercetti Outfit, deze krijg je nadat je de Pole Position Club hebt gekocht, je kan het pak bij Collar & Cuffs aan doen.

Hier een screen:

vermoordlancetp3.th.jpg

[Klik op de afbeelding voor vergroting]

De informatie over de andere pakken kan ik je ook geven!

De Street Outfit krijg je na de missie "An Old Friend" dit is dus al in het begin, dit pak zal ik elk savehuis verschijnen.

streetun9.th.jpg

Het Soiree Outfit krijg je na "The Party", dit is een missie van Rosenberg, wanneer je het pak hebt gekocht bij Rafael's kan je hem daar voortaan altijd weg halen.

soireepd7.th.jpg

De Coveralls krijg je naar "Riot" dit is ook een missie van Rosenberg, je zal dit pak altijd in de North Point Mall in Vice Point vinden, om precies te zien in de Tooled Up (Dat gereedschaps winkeltje)

coverallsye4.th.jpg

Het Country Club Outfit krijg je naar de "Four Iron" missie, deze is van Avery Carrington, je zal het pak vinden bij Leaf Links (De golfclub)

countryclubyh9.th.jpg

Het Havana Outfit krijg je naar "To Bit Hit" van Avery Carrington, dit pak is het uitfit van de Cubans, wanneer je de missie hebt gehaald zal hij altijd in Little Havana streetwear te krijgen zijn! Wanneer je dit outfit wilt hebben kan je het beste eerst het Cop Outfit (missie: No Escape?/Copland) verkrijgen, anders ligt het Havanaoutfit helemaal links in de winkel en kan je het niet meer pakken. Wanneer je eerst het Cop Outfit pakt zal je dit probleem niet hebben.

havanaox7.th.jpg

Nu een handiger pak namelijk de Cop Outfit, wat natuurlijk een politie pak is, hiermee kan je ongestroord de politiebureau en de legerbasis betreden, je kan natuurlijk niet zomaar mensen killen omdat je dat pak aan hebt! Je krijg dit pak naar de "Cop Land" missie, de missie krijg je van de Protection Ring (V) hij zal altijd te krijgen zijn in het politiebureau van Washington Beach.

copbx4.th.jpg

Wanneer je "The Job" het voltooid van de Malibu krijg je de Bank Job Outfit, deze gebruik je in "The Job" het pak zelf is erg mooi! Hij zal altijd te krijgen zijn in de Malibu Club.

bankjobcg5.th.jpg

Het Casual Outfit, dit pak krijg je naar Treacherous Swine, een missie van Colonel Cortez, wanneer je hem gehaald hebt zal hij in de Gash van de North Point Mall spawnen.

casualof0.th.jpg

Het Mr. Vercetti pak hem ik bovenaan deze post al behandeld.

We hebben nu nog een trainingpak namelijk de Tracksuit, deze krijg je naar "Supply and Demand" een missie van Diaz. Je zal hem vinden bij de Jocksport in het Downtown gebied van Vice City (vlakbij The Well Stacked Pizza)

tracksuitreden8.th.jpg

Als laatste hebben we het wel bekende Frankie outfit, deze krijg je nadat je de 100% hebt gehaald, je vind het pak in de Vercetti Mansion, kijk maar eens goed wat op het t-shirt staat!

frankiedu5.th.jpg

Bovenstaande info is door mij zelf geschreven en dus niet zomaar gekopieërd, sommige screens heb ik wel van een andere site gehaald.

Veel plezier ermee!

@Baffie, thx voor je opmerking!

Bewerkt: door Typhoon
Link to comment
Delen op andere websites

Het Havana Outfit krijg je naar "To Bit Hit" van Avery Carrington, dit pak is het uitfit van de Cubans, wanneer je de missie hebt gehaald zal hij altijd in Little Havana streetwear te krijgen zijn!

havanaox7.th.jpg

Nu een handiger pak namelijk de Cop Outfit, wat natuurlijk een politie pak is, hiermee kan je ongestroord de politiebureau en de legerbasis betreden, je kan natuurlijk niet zomaar mensen killen omdat je dat pak aan hebt! Je krijg dit pak naar de "Cop Land" missie, de missie krijg je van de Protection Ring (V) hij zal altijd te krijgen zijn in het politiebureau van Washington Beach.

copbx4.th.jpg

Bij deze twee kan je nog een exra kanttekening plaatsen. Om het Havana-outfit te blijven verkrijgen moet je eerst het Cop-outfit (missie: No Escape?/Copland) verkrijgen voordat je het Havana-outfit (missie: Two Bit Hit) krijgt. Anders ligt het Havanaoutfit helemaal links in de winkel, en kan je het niet meer pakken. Door het cop-outfit eerst te verkrijgen is dit niet zo.

Link to comment
Delen op andere websites

Ehm dat is een domme cheat want je veranderd in die kleine dikke aap.. Wat heb je daar nou aan ;) Ga gewoon op zoek naar skins ;)

er is nog een andere cheat en als je die vaak herhaalt verander je in andere personen..

er zijn er heel veel

Code = SKILLLIKEDRESSINGUP

en met PROGRAMMER dan krijg je dames armen en benen

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...