Jump to content

robery


mr.gonzales

Recommended Posts

hoe doe je een robery

je stapt de winkel binnen endan?

Nou je moet eerst naar options gaan in het menu. Dan moet je naar controller setup, als het goed is moet je ergens standard controls zien staan. Daar klik je één maal op. als het goed is komt er dan classic controls te staan. Als je nu terug naar je spel gaat zie je dat de camera positie is veranderd. Als je nu met een wapen een winkel instapt en je RMB inhoud kan je de winkelier onder schot houden en de winkel overvallen. Er komen dan geldpakketjes op de toonbank te liggen. Net zo als in het echt krijg je hier ook politie achter je aan. Na of tijdens een overval.

1 Pakje geld - Geen ster.

2 Pakjes geld - 1 Ster.

3 Pakjes geld - 2 Sterren

4 Pakjes geld - 3 Sterren.

Bewerkt: door -Matthijs-
Link to comment
Delen op andere websites

hoe doe je een robery

je stapt de winkel binnen endan?

Je zorgt dat je een wapen bij de hand hebt, bij voorbaat een geweer. Je houd de winkelier onder schot en blijft hem bedreigen, hoe langer je dit doet hoe meer geld hij op de toonbank neer zal leggen. Uiteindelijk legt hij niks meer en kun je hem met een gerust hart vermoorden. Pak nu het geld en rijd snel naar Pay N Spray want je hebt nu een Wanted level! Dit is tevens geen vereiste voor de 100% maar meer een manier om wat sneller geld te verdienen en het is een leuk extraatje.

Link to comment
Delen op andere websites

Je gaat voor de balie staan en houd je wapen gericht op de winkelbediende, hij zal nu zijn handen omhoog houden en er verschijnt een pakje geld op de balie. Zodra je het 2e pakketje in ontvangst neemt zul je één wanted level krijgen, bij het 2e pakketje krijg je twee wanted levels, etc. Het is niet nodig om een bepaald aantal pakketjes te verzamelen per winkel, één is voldoende. Voor meer informatie over de robberies kun je hier even een kijkje nemen. ;)

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...