Jump to content

Pets over night auto?


Dx11

Recommended Posts

zie wiki waar is deze te vinden? er staat een blipje in het stadion maar hij bevind zich helemaal niet in het stadion, raar, weet iemand hier meer over? die auto staat ook niet tussen de voertuigen op wikigta, en hoe heet deze auto dan? (als je instapt)

Bewerkt: door DX11
Link to comment
Delen op andere websites

Er bestaat geen Pet Overnight auto.

De auto op de afbeelding is de Hotring Racer B. Deze hotring racers hebben verschillende reclame uitingen waaronder dus ook Pet's Overnight.com. Dit kan echter verschillen per auto. Deze voertuigen spawnen bij het stadion nadat je 8-track hebt voltooid. Ook na het voltooien van de exportlijsten van Sunshine Auto's zal er daar een spawnen.

Link to comment
Delen op andere websites

Het is inderdaad de Hotring Racer B, maar hij heeft geen spawnplek in GTA Vice City. Als je de Import-Export garage voltooit kruig je een gewone Hotring Racer, en het winnen van de Hotring in het Hyman Memorial Stadium levert je geen voertuigen op. Je ziet de Hotring Racer B tijdens de Hotring race: Sommige tegenstanders rijden dan in deze auto. Je kunt hem ook spawnen met de cheat 'GET THERE QUICKLY'.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...