Jump to content

Forelli Family


DenkaanHenk

Recommended Posts

Ten tijde van GTA III, 2001, is deze maffiafamilie al zo goed als uitgeroeid. Ten tijde van Liberty City Stories, 1998, heeft deze maffiafamilie namelijk al vele tegenslagen te voorduren gehad. En als je in GTA III (tijdens de missie 'Mike Lips Last Lunch') Mike Forelli eenmaal van het leven beroofd, is deze maffiafamilie helemaal van de kaart geveegd, althans, je zult ze in GTA III niet meer tegenkomen.

Meer informatie over de Forelli Family kun je overigens hier vinden.

Link to comment
Delen op andere websites

Maar San Andreas kwam een jaar eerder uit dan GTA LCS he. Waarom weten we in San Andreas dan heel veel over de forelli family terwijl ze in GTA 3 maar 1 keer voorkomen dan ? Want ze konden niet weten dat ze ook GTA LCS zouden maken toch ? :bonk:

Link to comment
Delen op andere websites

GTA San Andreas speelt zich af in 1992, wat betekent dat de Forelli Family destijds nog een machtige maffiafamilie was. De Forelli's waren ten tijde van San Andreas dus nog niet uitgeroeid, aangezien dit ten tijde van GTA III pas het geval was (2001). Logisch dat je dan meer informatie van ze te weten komt, aangezien ze destijds nog 'bestonden'.

Het gaat er dus niet zozeer om in welk jaar een bepaalde GTA gereleased werd, maar juist in welke tijd de betreffende GTA zich afspeelt.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...