Jump to content

vuurtoren


mathi

Recommended Posts

Je kan natuurlijk ook een boot pakken.

Met een boot kun je hier niet veel doen, aangezien je niet even met je boot kunt aanmeren, om vervolgens het eiland te voet te betreden. De enige mogelijkheid om bij de vuurtoren te geraken, is dus per Dodo. Maar, let op: rondlopen op het eiland is vrij lastig, aangezien je op de een of andere manier telkens eraf dreigt te glijden wanneer je niet in beweging blijft. Dit doet denken aan het effect van een té stijle rots, waar je ook van af dreigt te glijden (wanneer je je hierop bevindt).

Bovendien valt er op dit eiland ook niet veel te beleven, maar het blijft natuurlijk altijd leuk om op deze 'moeilijk te bereiken gebieden' te geraken. :)

Link to comment
Delen op andere websites

Bij GTA III kun je alleen met een Dodo op komen. Als je er persé op wil komen kun je het bij GTA Liberty City Stories proberen. Dar kun je heel simpel aanmeren en erin komen, alleen er staat een hek voor, maar daar kun je via de linker rots omheen springen en rennen. Bij The Sicilian Gambit zul je precies zien hoe het eruit ziet. Maar helaas wel anders dan in GTA III.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 1 year later...

Even nog een kleine toevoeging betreffende deze kwestie: op internet zijn mods te downloaden die een brug creëren van het vaste land naar deze vuurtoren. Deze brug is gewoon solid en dus kun je voortaan met een auto er simpelweg naar toe rijden.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 weken later...

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...