Jump to content

motor


cjsa

Recommended Posts

Dit ligt aan je eigen controls, maar waarschijnlijk is het één van de cijfertoetsen op je numberpad. (bij de PC-versie, tenminste) Het beste is om eerst een lekker vaartje op te bouwen met je motor en vervolgens hard te remmen, terwijl je die toets ingedrukt houdt. Dan maak je een 'stoppie'.

[EDIT: probeer het ook 's met een Faggio; daar gaat het makkelijk mee.]

Link to comment
Delen op andere websites

Je moet met een faggio naar de hoek van het vliegveld rijden. Heel makkelijk want daar heb je niks geen verkeer waar je tegenaan kunt rijden. Dan moet je er voor zorgen dat je zo'n laag mogelijke snelheid hebt als je met de stoppie begin. Dan moet je de scooter recht proberen te houden tot je de rand van het vliegveld bereikt hebt. Je kunt het ook op de lange weg vanaf de haven naar downtown doen, maar daar heb je verkeer waar je last van hebt. Hetzelfde geldt voor de lange weg langs Washington en Ocean Beach. Je kunt een stoppie het beste met een pizza-boy of faggio. Die hebben niet zo'n zware achterkant als je het technisch ga bekijken :o

Link to comment
Delen op andere websites

Ik zal er binnenkort wel even een screen van (proberen) te geven. Het is helemaal niet zo moeilijk. Je gaat gewoon met een faggio op het vliegveld rijden ineens hou je achteruit rijden en/of handrem in en een (halve) seconde erna de toets voor een stoppie, dan móét het lukken.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...