Jump to content

GTA San Andreas forumregels


Bling

Recommended Posts

Met dit topic wil ik de betekenis van het "GTA San Andreas" forum even verduidelijken, aangezien veel leden dit vaak breder beschouwen dan het in werkelijkheid is. Vaak worden in dit subforum (SA: General) alle problemen omtrent SA-zaken besproken, terwijl dit vaak geen SA-gerichte vragen zijn. Daarnaast worden vaak problemen m.b.t. modificaties neergelegd in het "SA: Technische Problemen" subforum.

Online mogelijkheden (SA:MP, MTA etc.), vragen omtrent Youtube filmpjes, informatie inwinnen en/of vragen stellen over een bepaalde modificatie en over het modden zelf zijn allemaal zaken die geen betrekking op het spel 'GTA: San Andreas' hebben, maar op zaken er omheen. Het is daarom ook vanzelfsprekend, dat deze onderwerpen niet in de normale San Andreas fora besproken worden, wat tot op heden dus wel erg vaak het geval is.

Lijst van verschillende termen:


Modding Help fora:
Hier kunnen vragen omtrent modificaties gesteld worden, hetzelfde geldt voor vragen over het modden zelf. Ook als je een bepaalde modificatie zoekt ben je hier aan het juiste adres.

Multiplayer Mods fora:
Hier kunnen vragen omtrent multiplayer-modificaties, zoals MTA, SA:MP etc., gesteld worden. Het ligt er maar net aan met welke van de reeds genoemde multiplayer-modificatie je problemen hebt; ieder heeft zijn eigen subforum.

Beeld en Geluid forum:
In bijvoorbeeld dit topic werd naar een bepaald liedje uit een Youtube-filmpje gevraagd. Het mag dan een SA-filmpje zijn, maar de vraag die gesteld werd had niets met het spel zelf te maken. Dit soort vragen horen daarom ook niet thuis in het SA fora.

GTA: San Andreas fora:
Zoals ik in de inleiding al vertelde, moeten de vragen in dit fora SA-gerichte vragen zijn. Iemand die bijvoorbeeld 100% SA-kenner is, maar 0% verstand van modificaties en andere programma's heeft, hoort in het SA fora voor zichzelf in principe geen problemen tegen te komen - wanneer het bijvoorbeeld op het beantwoorden van vragen neerkomt.

Hopelijk wordt het forum door dit topic wat schoner, denken mensen iets langer na over het plaatsen van een bepaald onderwerp en hebben wij (de crew) minder werk om al deze topics te verplaatsen en het betreffende lid hierover een PB te sturen.

Om jou en anderen sneller van dienst te kunnen zijn, neem dit onderwerp eens goed door.

Edited by VWO-er
Update: tags.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...