Jump to content

VC NL MOd Fout


Fbi-Crew

Recommended Posts

ik zal even de mod uitleggen zo dat jullie weten welke mod het is oke het is dus die ene mod waar mee je je vic city nederlands maakt nederlandse politie auto's nederlandse winkel zoals praxis die mod die mod heb ik ge instaleerd maar na 5 minuten ongeveer gaat het spel vast zitten

Link to comment
Delen op andere websites

Vreemd dat het pas na 5 minuten is. Waarschijnlijk kom je dan in een bepaald gebied of kon je iets tegen dat niet helemaal goed geïnstalleerd is. Herinstalleer je GTA anders even, en installeer de mod opnieuw. Even kijken of dat werkt. Je savegames zullen bewaard blijven bij het herinstalleren.

Link to comment
Delen op andere websites

Die mod zelf is gewoon een mislukkeling. Hij kan alleen goed gebruikt worden als je het spel al op 100% hebt, staan en zelfs dan heb je nog kans op vastlopen. Dit is omdat er dingen aangepast zijn in de tekst die niet aangepast hadden mogen worden. Zo moet het woord <time> niet aangepast worden, omdat hier de tijd van een race bijvoorbeeld wordt neergezet. Wordt dit echter vertaald met <tijd>, dan loopt het spel vast, omdat de aangegeven tijd ineens niet meer in deze tekst gezet kan worden, omdat het woord <time> nergens meer staat, snap je?

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...