Jump to content

unique jumps help.


LXZ-76

Recommended Posts

Die map is heel erg handig om te zien wáár de unieke stunten zitten, alleen als je ze ga doen heb je ze meestal nog niet meteen. Je kunt het beste wachten met de unieke stunten na de missie G-spotlight van de filmstudio. Omdat je dan pas de 3 kunt doen die in díé missie zitten, kan je ze dan allemaal in één keer doen. Je kunt het beste de unieke stunten allemaal één voor één doen en dan telkens saven. Als je er eenmaal 35 hebt van de 36 en je moet er nog één is het heel erg lastig om de laatste nog te vinden als je het niet meer weet. Er staat trouwens op die map één unieke stunt niet op. Deze zit op starfish eiland en je kan hem bereiken via de aanlegsteiger.

Link to comment
Delen op andere websites

Met zo'n save zit je meestal meteen op de 100%. Ik zal anders wel even een beschrijving geven van alle 36. Ik heb hem gemaakt volgens het model dat je op www.gtagames.nl kan vinden.

1. Deze unieke stunt heb je in de missie G-spotlight. Spreekt voor zichzelf.

2. Deze unieke stunt heb je in de misse Hog Tied. Je moet de hele hoge trap tegenover Ammu-Nation in Downtown keihard opscheuren. Kan zowel met motor als auto.

3. Ook een unieke stunt die je met de missie G-spotlight hebt.

4. De eerste sprong in G-spotlight. Zorg ervoor dat je niet op de grond terecht kom.

5. Deze is in Little Haïti en leidt tot de Sparrow voor de Sparrow-checkpoint sub-missie. Je moet minstens tegen of over het bord heen gaan om deze te krijgen.

6. Deze zit vlakbij de hut van Auntie Poulet. Neem vanaf een hoek daar een hele lange aanloop en zorg ervoor dat je zéker over de 'schoolbus' kom die daar staat.

7. Deze gaat over een soort droog kanaal en als je de unieke stunt doe krijg je een 'police-bribe' probeer een zo lang mogelijke aanloop te krijgen vanaf de overstaande straat.

8. Ga vanaf de printworks naar een steegje, neem vanaf ga die in, vervolgens kom je op een dak, zorg daar voor genoeg snelheid dat je over de straat heen komt.

9. Deze staat op het vliegveld, tegen de weg, waar de zwarte admirals in de missie Loose Ends, aan. Je moet minstens over de weg en vervolgens op het gebouw komen om de stunt te halen.

10. Neem een hele lange aanloop vanaf het andere vliegveld en ga keihard het beeld van de surfer op. Je moet minstens op het dak van de Terminal komen om de stunt te halen.

11. Aan het uiteinde van de lange startbaan staan 2 stukken weg omhoog. Neem de linkse (en tegelijkertijd ook de steilste) om de stunt te halen.

12. Ga met een motor over een 'trappetje' zodat je over de ladingsbrug heen ga.

13. Ga met een motor over een 'trappetje' zodat je over de ladingsbrug heen ga.

14. Ga met een motor over een 'trappetje' zodat je over de ladingsbrug heen ga.

15. Neem vanaf de landingsbaan een enorme aanloop en ga met je motor over het kleine gele blok heen dat je over de 'radar' heenga.

16. Ga met een motor over een trappetje dat je weer over de 'radar' heenga.

17. Ga op Starfish Eiland naar de steiger en vervolgens rechts. Daar staat een huis met een trappetje ernaast. Je moet over de heg heen springen om de stunt te krijgen.

18. Spring over de rivier door met een snel voertuig over het betonnen blok heen te springen.

19. Ga vanaf Unieke stunt no. 18 links. Daar staat net zo'n blok. Ga er met genoeg vaart overheen en je hebt de unieke stunt wel.

20. Ga met een motor het 'gebouw' van Avery Carrington in. Ga netzolang omhoog tot je een balk uit ziet steken naar het noorden. Ga daar met genoeg vaart overheen om de stunt te krijgen.

21. Neem de straat aan de achterkant van het politiebureau in Washington Beach en spring m.b.v. een betonnen blok over de gracht heen.

22. Ga nu vanaf de andere kant en daar staat een berg zand, gebruik dat om de gracht opnieuw over te springen.

23. Neem de eerste sprong van de (sub)missie PCJ-Playground om deze te krijgen

24. Ga met genoeg vaart en stuur de juiste richting op bij de trappen die Tommy gebruikt in de missie Guardian Angels.

25. Gebruik de trappen die Lance gebruikt in dezelfde missie, maar spring de kant van het politie-bureau op.

26. Ga verder de steeg in en er staat weer een hoge trap, ga daar met genoeg vaart overheen om deze ook te krijgen.

27. Als je een stuk de hele lange steeg inga zie je op een gegeven moment 2 kisten schuin tegen elkaar aangestapeld. Ga met een motor hard genoeg eroverheen om deze stunt te krijgen.

28. Eerst 29 even.

29. Ga het dak van het winkelcentrum in Washington Beach op. Spring vervolgens met veel vaart de kant van unieke stunt 28 op. Ga zonodig iets naar links om het compleet te krijgen.

28. Ga vanaf het gebouw waar je op land bij stunt 29. Een trappetje op. Dan kom je op een ander gebouw met 3 mogelijkheden voor een stunt. Neem degene die op de hoek van het gebouw staat en spring over de straat heen op het gebouw dat daar staat.

30. Er staat iets verderop net zo'n bouwval alleen de andere kant op. Ga er met genoeg vaart overheen en stuur op het laatste moment iets naar links.

31. Ga op het parkeergebouw staan waar ook de (sub-)missie Cone Crazy gedaan moet worden. Neem de stunt zodat je zuidelijker terecht kom op het volgende gebouw.

32. Neem een lange aanloop via een steegje zodat je op het gebouw terecht kom waar na een aantal missies een Sparrow staat.

33. Race door vanaf 32 en neem het blok om ook deze stunt te krijgen. Als je tegen het volgende gebouw aankom is het al goed.

34. Ga naar de Marina (deze moet al open zijn) Met een motor het beste. Ga de aanlegsteigers op en neem daar een aanloop om zo op de volgende terecht te komen.

35. Blijf doorrijden vanaf stunt 34 en zo kom je terecht op de 3e aanlegsteiger. Als je weer terug wilt is er nog een 3e stunt, alleen geen unieke.

36. Ga op Prawn Eiland met een motor meteen naar links. Daar staat een trap. Neem deze, vervolgens kom je op een gebouw terecht met 2 blokken. Ga met de motor op de meest rechtse en vervolgens kom je op het gebouw voor de unieke stunt. Neem een aanloop vanaf de hoek en in de aanloop nog iets slingeren om meer vaart te krijgen. Zo kom je ín de Film Studio terecht. Als je de studio nog niet hebt kan je er gewoon niet uit. Dan kan je de Packer gebruiken om er alsnog uit te komen.

Zo, dit waren ze allemaal. Als er één nog niet duidelijk is wil ik het nog wel even uitgebreider uitleggen. Ook vast de plattegrond als het niet helemaal duidelijk is.

post-4-1105983355.jpg

Link to comment
Delen op andere websites

Ik denk ook dat het wel duidelijk is, maar gekneusde/gebroken vingers heb ik niet. Het waren trouwens 5635 tekens, nog best veel, maar wél uitgebreidt. Ik zag het topic staan, en ik dacht meteen: Dan kunnen we daar meteen een 'officieel' topic voor unieke stunten van maken. Ik heb ze allemaal beknopt beschreven. Als iemand er nóg eentje niet snapt dan wil ik/anderen ze altijd nóg uitgebreider uitleggen. Dus, maar heb je (starwars cat) ze nu wel allemaal?

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...