Jump to content

Trainer


mr. bolink

Recommended Posts

weetje ik weet niet of hier al een forum voor is maar ik snap die zoekmachine niet maar wat kun je allemaal doen met zo'n trainer???

Waarschijnlijk de Ultimate Trainer nogwat. Daarmee kan je het spel een stuk leuker en gemakkelijker maken. Je kunt allerlei voertuigen uit de lucht laten vallen, andere dan met codes. Je kunt alle voertuigen in alle mogelijke kleuren in een willekeurige garage plaatsen, je kunt er veel geld mee krijgen, je kunt er volledige health en armor mee krijgen. Het is een soort programma waarmee je allerlei dingen kunt die je normaal niet kunt. Ook kan je er achter elkaar screens mee maken, wat weer als voordeel gezien kan worden. Over het algemeen is het niet leuk om deze de eerste keer te gebruiken als je het spel speelt, het bederft namelijk wel de spelbeleving enorm. Maargoed, als je het spel al vaak uitgespeeld hebt is het wel een keertje leuk om iets anders te doen, en dat kan met deze trainer.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...