Jump to content

dildo dodo


voske_

Recommended Posts

Vliegen is niet super moeilijk, je moet er alleen wat mee oefenen. Je moet eerst snelheid maken door het pijltje vooruit ingedrukt te houden. Daarna kun je opstijgen door op numpad 9 te drukken. Daarna kun je met numpad 6 & 9 gewoon opstijgen en dalen, vliegen werkt verder via de pijltoetsen.

Link to comment
Delen op andere websites

Soms kan het met de Skimmer gebeuren dat het opstijgen bijna niet lukt doordat het water de verkeerde kant op stroomt. Hierdoor breken er telkens golven kapot op je vliegtuigje, waardoor je bijna geen snelheid kunt maken. Je kunt dan beter stoppen met de missie en een andere keer verdergaan. Nog een tip, in tegenstelling tot de skimmer van San Andreas kan deze niet vanaf het land opstijgen, als je eenmaal vastzit kan je alleen nog in de lucht komen als je dicht bij het water zit en daar in kunt komen. Verder is het vooral tijdens de missie een zaak van lekker relaxt doen, de meeste mensen halen de missie als de "brandstofmeter" nog ruim voor de helft vol zit.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...