Jump to content

Grand Theft Auto IV links en nieuwtjes


Dwayne Forge

Recommended Posts

1652761507_1999998462_gtaart.jpg

Het is je vast niet ontgaan, Grand Theft Auto IV is uit en vliegt in alle landen over de toonbank. De nieuwe GTA krijgt louter positieve recensies en zelfs het traditioneel strenge tijdschrift EDGE beloonde GTA IV met een perfecte 10. Planet zet de leukste Grand Theft Auto links en nieuwtjes op een rij.

MTV heeft een interview met de man die verantwoordelijk was voor de 214 verschillende songs in de soundtrack. "GTA, more than any game, helps people discover new music and become aware of old music and break bands and all that."

Times Online laat weten dat er in Engeland 609.000 exemplaren zijn verkocht op de eerste dag. "Wii Fit staat op de tweede plaats, met 240.000 exemplaren in de eerste twee dagen."

Volgens The Guardian verkoopt de Xbox 360-versie voorlopig beter dan de PS3-versie. "Goed nieuws voor Microsoft dus, maar als je nagaat dat de vorige PS3 bestseller GT5: Prologue was met 80.000 exemplaren op de eerste dag, dan is het ook goed nieuws voor Sony."

Nog een keer Times Online. Grand Theft Auto IV kostte in totaal ongeveer 100 miljoen dollar. "Het is alsof je tegelijkertijd een toneelstuk regisseert, een paar films maakt en een album opneemt."

Een paar spelers klagen dat hun PS3-versie soms vastloopt. Volgens de BBC is Rockstar van het probleem op de hoogte en wordt er gewerkt aan een patch. "De cut scene in het kantoor bevroor gewoon! Het geluid liep wel door maar de beelden bewogen niet meer."

En de eerste grote controverse is volgens Associated Pressdat spelers in GTA IV dronken in hun auto kunnen stappen. MADD (Mothers Against Drunk Driving) wil dat het spel verboden wordt voor iedereen onder de 21. "Drunk driving is not a game, and it's not a joke."

Bron

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...