Jump to content

helikopter automatisch locken


studio dewolf

Recommended Posts

Het is de missie dat ik moet Jimmy vermoorden. Begin met LJ en Roman in de auto en volgt die auto en daar in oude casino schiet op alle vijand dan rijdt met de motor dan vlieg met de helikopter (hunter) maar schiet op hem lukt niet want er is geen automatisch lock daardoor heb ik veel keer mislukt. Het is 1 van de laatste missie na dood van Dimitri.[/font] Het is op PS3 en ik heb classic gezet.

Bewerkt: door studio dewolf
Link to comment
Delen op andere websites

Ik weet niet precies (ik ben nog lang niet zover) maar misschien moet je het aim system ofzoiets van simpel naar gecompliceerd (weet niet zeker hoe het precies heet) veranderen. Volgens mij kun je dat doen bij menu -> Display.

Link to comment
Delen op andere websites

De hunter heeft geen handmatig lock zoals auto gewoon druk op L1 dan schiet zonder lock zoals San andreas. Maar mag niet op water anders kapot. (Het is lange missie)

Link to comment
Delen op andere websites

Die missie heb ik gister gehaald, en ik begrijp niet wat je precies bedoelt met 'locken'.

Je moet gewoon op ongeveer dezelfde hoogte gaan vliegen als waar Jimmy P vaart. Schiet een beetje met de Heli, dat doe je met vierkantje (op classic weet ik niet) Dan zal hij je raken met de rocket launger en jullie storten neer en hun boot staat ook in de vik. Dan moet je jimmy lopend uitschakelen. :D

Link to comment
Delen op andere websites

Dus de doel is dat ik moet jimmy doodschieten met minigun van helikopter maar ik mag niet neerstorten? Locken is richten.
Je mag juist wel neer storten, dan gaat de missie verder (ten minste, dat zegt Little Jacob hierboven). Maar met vierkantje kan je in ieder geval schieten, volgens mij kan je pas richten als je schiet, net als vanuit een auto.
Link to comment
Delen op andere websites

Ja dat is ook zo, ook als je kiest voor Geld i.p.v wraak dan moet je Dimitri achterna op heli en storten jullie allebij neer. Dit keer staat zijn boot in de fik en hij stapt uit op happiness island, en jou heli brand ook en jullie "landen" en stappen uit. Dan moet je Jimmy achterna (als je voor geld kiest, dimitri) en dan op de plek achter het blijheidsbeeld. Maak je hem "koud" :schater:

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...