Jump to content

Reeves verwacht ook DLC voor GTA op PS3


jorrit

Recommended Posts

David Reeves, directeur van Sony Computer Entertainment, heeft laten weten dat hij ook wel downloadable content verwacht voor de PlayStation 3-versie van Grand Theft Auto IV. Momenteel staan er alleen downloadable episodes voor de Xbox 360-versie op de planning.

Quote:

Well I think you probably will see it, it's just that a deal obviously was struck between Microsoft and Take 2 to do that, and if that's what they want to do, I think that's the last shot they have.

Als consumenten graag willen weten of de downloadable content inderdaad naar de PlayStation 3 komt, kon Reeves een advies geven; mail naar Rockstar. Reeves denkt dat de content al klaar ligt.

David Reeves kon echter op dit moment nog geen officiële aankondiging doen. 'Daar is het te groot voor', aldus Reeves. 'We kunnen pas een aankondiging doen als we een aankondiging kunnen doen'.

Weet David Reeves meer dan wij? Zoekt Sony inderdaad een manier om ook downloadable content naar de PlayStation 3 te trekken?

Bron: http://www.psonly.nl/nieuws/15377/Reeves_verwacht_ook_DLC_voor_GTA_op_PS3/

Link to comment
Delen op andere websites

Ik hoop het wel dat er ook wat extras voor de Ps3 komt. Maar als het niet zo ja dan hebben we pech. :D

Bewerkt: door Only GrandTheftAuto
Link to comment
Delen op andere websites

Als er downloadable content voor de PS3 versie van GTA IV komt, dan zal het nog lang niet zo geavanceerd zijn als de downloadable content voor de Xbox 360 versie. Microsoft heeft ook niet voor niets 50 miljoen dollar uitgegeven om de downloadable content naar de Xbox 360 te halen.

Link to comment
Delen op andere websites

als ik tussen de regels door lees zecht hij dus dat als micro de kontent niet deelt krijgen ze geen gta meer

Nee, als je goed leest zegt hij dus dat als Take Two/R* de content niet verdelen over beide consoles, take two een groot deel van de gamers (ps3 gamers dus) laat vallen.. Oftewel sony. :duh:

Microsoft hoeft de content niet te delen, aangezien ze een eigen deal hebben met r*/take two. (€ 50 miljoen mee gemoeid) Microsoft heeft hierin vast laten leggen dat voor de 360 exclusieve content komt, daar heeft Sony geen ruk mee te maken!

Waar het hier over gaat, is dat er naast de exclusieve content voor de 360, ook "algemene downloadable content" voor beide consoles kan worden gemaakt voor de game en dat Sony daar baat bij heeft om de ps3 gamer te houden, logisch. Wat er al bij staat, denk aan auto's, wapens etc. Zeeg maar wat er voor de pc werd gemod, gaat r* nu doen in content vorm. Dat zal waarschijnlijk voor beide consoles dan zo goed als gratis zijn...

@ Grand Theft TwanO hierboven:

De extra content voor de 360 bestaat uit twee gescheiden releases: twee keer een grote missie extra in de storyline.

Verder, aangezien Sony bij r*/Take2 ook smeekt om enige downloadable content, zullen er wel kleinere releases bij komen voor beide consoles in de vorm van wapens, auto's etc.

Bewerkt: door Jacky-2007
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...