Jump to content

Taxi bellen


eeyk

Recommended Posts

Als je 75% hebt bij Roman kan je naar hem bellen (carservice) om een taxi te sturen.

Anders moet je gewoon op L2 drukken voor een taxi te laten stoppen (classic controls), dan driehoekje ingedrukt houden om als passagier mee te gaan met de taxi. Meestal lukt het ook zonder hem te roepen en onmiddelijk in de taxi te stappen.

Grtz 3S

Link to comment
Delen op andere websites

Je kan geen taxi bellen. Je moet gewoon wachten tot er 1 langskomt, en dan gaan fluiten. Dan stopt hij wel, tenzij er al 1 inzit. Dan kan de taxi je ergens heen brengen. Wat je wel kan proberen is het nummer wat op een Taxi staat, bellen.

Wel kan je Roman bellen, om een taxi te laten sturen. Hier kan je gratis mee rijden. Dit een groot voordeel, want soms moet je wel $90 betalen voor een taxi.

PS: Het is L1, en dan Driehoek ingedrukt houden ;)

Bewerkt: door Visser23
Link to comment
Delen op andere websites

Je moet bij een taxi L2 (classic) L1 (standaard) doen en dan stopt de taxi. Als er al iemand in zit kun je er alsnog in alleen de taxi zal niet voor je wachten. Ga dan naar de taxi een hou driehoek ingedrukt dan stapt hij achterin en sleurt hij de andere passagier eruit en je krijgt geen wanted-level. Je kunt inderdaad ook de car service gebruiken alleen de chauffeurs zitten je wel de hele tijd af te zeiken in de auto :duh: ik neem meestal de normale taxi, ik gebruik die van Roman in afgelegen gebieden waar andere taxi's niet kunnen komen.

Greetzz

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...