Jump to content

mp3


_Night-Men_

Recommended Posts

Voordat ik ga vertellen waar je de bestanden moet plaatsen, wil ik even zeggen dat het inderdaad uitsluitend mp3-bestanden moeten zijn. Anderen spelen niet af. Voor het geval dat, hier kun je muziek converten naar een ander formaat.

De muziek zelf kun je plaatsen in het mapje mp3, welke je in de Vice City hoofdmap kunt vinden. Standaard zal dit 'C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto Vice City zijn, maar dit kan nog wel eens variëren naar een eigen opgegeven map. Als je het niet zeker weet, kun je Windows ook een zoekopdracht laten uitvoeren.

Succes!

Link to comment
Delen op andere websites

Een URL is, direct gezien, gewoon een link naar een site. De URL 'http://www.gtaforum.nl/' leidt dus gewoon naar dit forum.

Bedoel je een URL op zo'n manier in te stellen dat je bijvoorbeeld 'KLIK' als URL hebt, dan doe je het volgende:

[url=http://www.hier-je-link.nl/]KLIK[/url]

Op deze manier zal KLIK een link vormen. Als voorbeeld weer GTAForum: KLIK

Als je het opgegeven pad hierboven bedoelt, dan spreken we gewoon over een 'pad' (of path in het Engels). Deze kun je simpel opzoeken, ga in je mappen van Windows naar de juiste map. Bovenin zal, als het goed is, een witte balk staan met een soort URL. Voor het geval je deze niet ziet, klik dan bovenin op het volgende: Beeld » Werkbalken » Adresbalk. Nu zie je hier een pad in staan, deze geeft dus aan waar software geïnstalleerd staat. Op zich hetzelfde als een URL, alleen het verschil is dat bij velen een path vrijwel nooit identiek is.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 weken later...
ik bedoel een url van een liedje
Een URL van een liedje!? Bedoel je een liedje dat op internet staat als mp3 bestand? Dan zul je eerst het bestand zelf moeten downloaden. Zoek (of maak) een link en klik op rechtermuisknop > doel opslaan als. En sla het .mp3 bestand op op je hardeschijf. Dan kun je het in de mp3 map zetten zodat VC het kan lezen.
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...