Jump to content

Politie


Michiel20

Recommended Posts

In gta 4 zie je de politie wel eens wat problemen hebben met het arresteren, In een eerdere versie (??Vice City??) sloeg je deze dan en kreeg je 50 dollars. Is dat nu weer zo?

Nee, dat is in dit deel niet zo! R* gaat, zoals je vast eerder hebt gelezen, nu voor meer realisme in de game. Maar niet getreurd! IV heeft leuke dingen om geld mee te verdienen. :tu:

Ook zie je op straat dat iemand is aangehouden met de auto, of dat een agent idd te voet achter een overtreder aan zit. Dit heeft verschillende soorten van afloop: De ene keer wordt de overtreder aangehouden, en wordt onder schot gehouden en zo te voet begeleid naar het dichtsbijzijnde politiebureau. :D

Een andere keer zie je dat er back up bij wordt gehaald, en dat vervolgens de agent te voet wordt geholpen door twee agenten in de buurt met een squad car. Dan zie je dat de crimineel de auto in gedwongen wordt en dan wordt afgevoerd. Er zijn nog vele variaties hierop mogelijk. Vooral dankzij de nieuwe physics, die verschillende NPC posturen mogelijk maakt, is het een erg hilarisch gezicht om een té dikke agent achter een overtreder aan te zien rennen! :schater::schater:

Link to comment
Delen op andere websites

Als je de politie ziet rijden en daarvoor nog een auto rijdt, moet je ertegen aan trappen, wachten totdat de bestuurder is uitgestapt en je aanvalt. Altijd leuk :Y

Bewerkt: door sandesh
Link to comment
Delen op andere websites

Meestal help ik de verdachte die word aangehouden, dan bedankt hij je en rent snel weg.

Dat doe je door de agent bijvoorbeeld een ram te geven, alleen krijg je nu zelf ook een wanted level. :cry:

Link to comment
Delen op andere websites

Het is ook echt niet te geloven he met die popo's in Gta IV, of ze lopen met een donut of een bak koffie en nu zie ik er net ééntje met een glas bier lopen, het word echt steeds gekker..

Greetz

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...