Jump to content

GTA IV Online


Vegeta

Recommended Posts

Op gta iv online heb je toch bij ranked missions dat je geld krijgt , als je genoeg hebt krijg je toch nieuwe model kleren maar wat kun je er nog meer mee en waar kun je je gta iv rank zien en wat voor kleren krijg je bij welke rank ??

Link to comment
Delen op andere websites

De "Rockstar Games Social Club" biedt een aantal functies naast online ranglijsten voor Grand Theft Auto IV:

hier is ook wat info

http://nl.wikigta.org/wiki/Multiplayer_%28GTA_IV%29

http://www.gamer.nl/doc/45327/Grand-Theft-...-IV-Multiplayer

je kan je hier op social clube registreren

http://socialclub.rockstargames.com/

SOCIAL CLUB

'LCPD Police Blotter' – Een virtuele kaart en tracker van criminele activiteiten uit de singleplayer van GTA IV. De data van miljoenen spelers wordt verzameld en verwerkt in deze kaart. Zo zul je onder andere kunnen zien welke gebieden van Liberty City het gevaarlijkst zijn en welke wapens het meest worden gebruikt.

'The Story Game' – Dit is een speciale ranglijst voor de singleplayer waarop te zien is wie de singleplayer hebben uitgespeeld. Ranking gaat op basis van de tijd die je in de singleplayer gestoken hebt om deze uit te spelen. Bovendien wordt er weergegeven wie de game het eerst heeft uitgespeeld. Leden van deze club krijgen speciale online 'widgets' en 'badges' waarop hun in-game successen te zien zijn.

'The 100% Club' – Hier kun je zien wie als eerste de game voor 100% heeft uitgespeeld. De eerste tien mensen in de Social Club die dit behalen krijgen een zeer zeldzame "key to the city” voor hun speciale prestatie. In de toekomst krijgt The 100% Club een historische ranglijst waarop mensen worden geranked op basis van de tijd die ze hebben gestoken in het behalen van de 100%.

'The Hall of Fame' – Op deze plek in de Social Club worden dynamisch de beste spelers geëerd die bovenaan staan op verschillende statistische ranglijsten. Bovendien krijg je hier een persoonlijke prijzenkast met speciale in-game herkenningspunten en successen in Social Club-competities.

'The Liberty City Marathon' – Hier worden gamers geïndexeerd op bepaalde fysieke mijlpalen: van het aantal kilometers dat je gelopen, gereden of gezwommen hebt tot het aantal kogels dat je hebt afgevuurd en het aantal stunts dat je hebt gedaan. Op deze plek in de Social Club worden later ook andere speciale marathon-competities georganiseerd.

Deatmatch.jpg

gwn eve wat googlen

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...