Jump to content

Vindt jij dat ik geschikt ben als developer?


Jacky-2007

  

49 leden hebben gestemd

  1. 1. Vindt jij dat ik geschikt ben als developer?

    • Jah, geniaal gast!! ;)
      12
    • Nou jawel, maar schaaf wel even wat bij, ja..
      12
    • Ik zou bij je huidige werk blijven, doe het hooguit als hobby.
      14
    • Durf het niet nog eens om er aan te denken! NEE!
      13


Recommended Posts

Naar aanleiding van het "De ultieme GTA?" topic van SniperEye, wat mij héél erg heeft uitgedaagd, is mijn fantasie een beetje doorgeslagen, zogezegd. Nu ben ik benieuwd, als twintiger en gamer, hoe jullie denken over wat ik op tekst heb gezet!

Is dit wel wat een gamer wil in een game?

^_^ Je vindt Mijn ultieme GTA hier :Y

Lees hem eens door, en laat me weten of ik wellicht een carrière switch moet gaan maken! :tu: Als je ook hier een post achterlaat, wil je dan je leeftijd erbij vermelden?

Thanx en veel leesplezier,

Jacky-2007

Bewerkt: door SummerBase
Link to comment
Delen op andere websites

ik vind gewoon dat je een levendige fantasie hebt, ik weet dat veel meer mensen dit idee hebben, dus je moet niet denken dat je gelijk een developer bent als je een aanvulling hebt bedacht op een spel xD Oke, het is wel een goede aanvulling, maar er zijn nog duizenden mensen die dit ook al hadden bedacht :puh: dus of je gelijk een developer moet worden, ga maar eerst een fijn gezinnetje krijgen xD

Trouwens, dat Route 66 and Miami Vice ding, is dat niet gewoon Las Vegas-achtig? :puh: Las Vegas ligt midden in de verlaten Nevada-Woestijn, en zoals ik het zo lees wat jij hebt bedacht, komt het idee in de buurt ( behalve de casino's enzo dan )

16 jaar... :puh:

Bewerkt: door mdog
Link to comment
Delen op andere websites

@Lil-Jacob

Zeik toch niet, iemand komt met een vraag en ik vind het wel belangrijk om die NETJES te beantwoorden en niet zomaar iemand afkraken omdat ie een idee heeft, en ik kan me voorstellen dat ie misschien iets te veel op heeft (nee hoor :puh:) iedereen heeft zo zijn idealen.

Enfin, nu ff ontopic.

Ik vind developer misschien iets te ver gaan, maar ik vind het zeker een geweldig idee. Misschien kan je het ooit naar Rockstar mailen maar de kans lijkt me klein of ze je raad opvolgen, maar ik vind het wel een goed idee.

En ik ben 13, als je dat nog niet wist.

Link to comment
Delen op andere websites

Het zou best iets voor je kunnen zijn maar als je dit spel in je eentje gaat maken dan ben je heel wat jaartjes bezig hoor. Ik weet niet wat voor opleiding je hebt gedaan? En hoe je c/c++ is?

Als je zo'n spel wil maken heb je een groot en hecht team, kapitaal, werkruimte, pc's etc. nodig.

En als je het echt graag wilt klik dan hier.

Link to comment
Delen op andere websites

Héél fijne feedback tot nu toe! Deze poll is dan ook weliswaar in een wazige bui ontstaan, ik heb niet écht de ambitie om developer te worden! :schater:

Ik was weleens benieuwd hoe het bij anderen zou vallen, nadat je "jouw ultieme GTA" uitgebreidt zou uitleggen. En zie hier jullie reacties! _O_^_^

Ook leuk dat er altijd wel een opgefokte gast Little Jacob je quasi serieuze topic komt spammen met verwensingen en dergelijke in de hoop iemand te torpederen, lol! Haal die pepers uit je... koelkast! :Y

Dat mailen, best een goed idee! :D Wie weet doe ik het nog wel eens, mocht ik weer in een dergelijke bui terecht komen, haha!

Link to comment
Delen op andere websites

Ik ben het enig sinds wel met je eens ik heb zelf ook een een game uitgedacht samen met een kameraad van me .. maar we zijn er nooit mee naar een bedrijf gestapt simpelweg geen balen genoeg waren ook nog stuk jonger als nu :puh:

Ik vindt wel wat trug van ons idee in jouwn idee en daarom heb ik gestemt ja (maar schraaf even wat bij)

onze game wordt dus nu ook echt uitgebracht aleen niet door ons.. onze game was simpel weg the real life shit met als extra tintje hier en daar wat geschiet etc..

Link to comment
Delen op andere websites

Als je het niet probeert zal het nooit wat worden, dus ik zou er gewoon voor gaan. Je kan een verhaal in het Engels vast wel opsturen, maar voordat je game devoloper wilt worden moet je eerst een game devoloping studie doen, want er komt heel wat meer bij kijken dan alleen maar een verhaal bedenken. De basis is er maar nu nog de rest...

Ik heb trouwens je poll gemaakt, want jij had "Mogen leden meer dan één antwoord geven?" aangevinkt en dan kunnen mensen meerdere antwoorden geven. Niet echt de bedoeling hier, denk ik. Succes er mee! ;)

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...