Jump to content

GTA IV PC, moddable?


gtaa

GTA IV net zo moddable als vorige GTA's?  

32 leden hebben gestemd

  1. 1. hai

    • Ja
      21
    • Nee
      8


Recommended Posts

Inderdaad is GTA IV mod-able. Sterker nog, bepaalde mensen hebben al programma's gemaakt om bijvoorbeeld de IMG's van GTA IV te kraken (deze is echter nog niet te downloaden).

Wat jullie allemaal wel moeten begrijpen, is dat het erg veel tijd kost. Degene die dat gedaan heeft, is maanden bezig geweest met het kraken, en nog is het niet helemaal waterdicht. Voordat er echt mods kunnen worden gemaakt door het "gewone volk" (zoals wij), moet er eerst veel onderzoek zijn gepleegd naar hoe bijvoorbeeld de SCM van GTA IV werkt. Het is namelijk weer een andere "taal" dan bij GTA SA.

Voordat er echt gemod wordt, zal dus nog wel even duren. Tenzij je natuurlijk heel goed bent in programmeren e.d., maar ook dan moet je er veel tijd en energie in steken.

Link to comment
Delen op andere websites

ik denk van wel, misschien iets moeilijker dan bij de gta3 era vanwege de graphics ofzo (ik heb geen verstand van dat soort dingen), maar ik weet bijna zeker dat het zal kunnen :tu:

Het zal net zo makkelijk gaan. De graphics hebben er niets mee te maken, dat is de ingine en dat is een héél ander deel. De graphics-engine van GTA SA is eigenlijk pas een jaartje geleden gekraakt. Google maar eens op deze 2:

"SA GFX"

(Met "" tekens)

ENB Series

Maar de opslagbestanden zullen snel worden gekraakt. En in de Xbox versie slingeren ook nog losse dat files rond. Makkelijk te modden. :D

Btw, hier feedback over de xbox 360 modding zooi. (Legale site, niets illegaals op te vinden zoals kraaktools, dus verwijder dit niet)

http://openiv.sannybuilder.com/?cat=3

nee !! daar word het egt niet leuker van !! PS3 Owner !

F*cking PS3 fanboy. Computers zijn altijd beter dan consoles. En 'leuk' vinden is per persoon. @_@

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...