Jump to content

Nieuws(?): Geen DLC voor GTA IV dit jaar?


llanndurr

Recommended Posts

Op games.fok.nl was dit te lezen:

Grand Theft Auto IV was een zeer groot succes voor de mannen van Rockstar. Om meer mensen te trekken voor de Xbox 360 versie van de game hadden ze een deal met Microsoft dat deze exclusieve downloadable content zou krijgen. Helaas weten we nog steeds niet wanneer we deze kunnen verwachten. Herfst 2008 werd altijd genoemd, maar dat wordt waarschijnlijk niet gehaald.

Rockstar co-founder Dan Houser heeft in een interview gezegd dat ze nog steeds niet weten wanneer de downloadable content voor GTA IV gaat verschijnen. Ze hopen dat ze in de komende weken meer duidelijk kunnen maken. Volgens Houser zijn ze meer bezig met de kwaliteit van de content dan de releasedate te halen.

It's going well. But we don’t know a date. We hope to be announcing that in the next few weeks. We're still figuring out a few things. We're more focused on quality than dates, always have been. But the development is going really good.

Wanneer we de DLC kunnen verwachten is dus niet bekend maar het ziet er naar uit dat het niet meer dit jaar gaat worden.

Bron: FOK!games

-> Misschien iets voor in het Nieuws topic?

Link to comment
Delen op andere websites

:Y FEIT :Y

De eerste exclusive DLC voor IV wordt gereleased op LIVE Marketplace in het eerste fiscale kwartaal van 2009. Dat betekent dus ergens tussen eind november 2008 en februari 2009.

Deze periode is officieel reeds aangekondigd door MS en R*.

De exacte datum is dus NIET bekend, maar wel de periode. De tweede DLC zal (voorspel ik) in het derde fiscale kwartaal van 2009 worden gereleased.

Voor de PS3 is nog niets aangekondigd op het gebied van DLC.

Puur mugzifterig gezien klopt het nieuwsbericht textueel dus wel; een precieze datum is er niet gegeven. Echter is er wel een periode aangekondigd, waarin de eerste meuk binnen te halen is.

Houdt dus XBOX LIVE en de bekende nieuwssite op 360 nieuws uiteraard.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...