Jump to content

En weer een EE erbij


ArieVis

Recommended Posts

Haha

Lig je met griep in bed, dus wat ga je doen tussen het braken en slapen door, maar even GTA IV wat EE opsporen.

Heb de zoek functie ff gebruikt en zover nog niet kunnen vinden.

1e Locatie:

Appartement in Bohan zie je op de grond naast de luie stoel tegenover de tv een stapeltje met cd's liggen. Zoom er op in en je Ziet een cd van OG Loc. OG Log heb je geholpen in SA met het bekend worden als rapper.

2e Locatie:

Bij Middelpark heb je dat bekende grote gebouw (museum ??). Je hebt daar aan de straat kant (dus niet het park kant) straat artiesten oftewel schilders staan. Op een van die schilder ezels zie je meerdere plaatjes van voorgaande GTA figuranten o.a. Tommy Vercety en Claude. Het zijn allemaal Artist drawings. Ook wel bekend als de eerste fase bij het ontwikelen van de personen.

3e Locatie:

Volgens mij al bekend maar vind het wel leuk om te vermelden. In de Andere voorgaande GTA versies was er altijd al wat te zien bij de vliegvelden dus ook hier in GTA IV. Kijk maar naar de billboards. Zo zie je hier 2 billboards met advertenties naar Los Santos voor de prijs van 299,- Las Venturas voor 200,- en een vlucht naar Vice City voor de prijs van ??? (weet ik even niet meer). Verder vond ik een board wel een goede verwijzing naar de volgende GTA game. Een billboard met een advetentie voor de verenigde staten van Europa. Als je nar die site gaat (www.AmericanTravelGuide.net ) zie je allemaal informatie over Europeanen. Voornamelijk vooroordelen. En heel veel negatiefs. Billboard zelf laat Europa zien, dus denk persoonlijk dat de kans nu 90% is dat de volgende GTA zich in Europa afspeeld. Maar goed zover is het nog lang niet, GTA IV is in principe nog maar net uit.

Maar ga je naar de link toe die onder aan staat bij Key Facts (www.leftover-vacations.vom) en dan klikken op latest deals zie je een paar leuke dingen namelijk:

Aanbieding voor London, Meditereanen, Vice City,

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...