Jump to content

Hunter probleem


RocketShooter

Recommended Posts

Bron WikiGTA:

In GTA Vice City vind je kleine groene tikibeeldjes door heel Vice City. Dit zijn de zogenaamde 'Hidden Packages'. Bij iedere tien Hidden Packages die je vindt krijg je een beloning. De eerste zeven beloningen bestaan uit armor en steeds krachtigere wapens. Deze beloningen verschijnen bij het Ocean View Hotel, het Vercetti Estate en het Hyman Memorial Condo. De achtste beloning is een Sea Sparrow achter het Vercetti Estate, bij negentig Hidden Packages verschijnt er een Rhino op de legerbasis en wanneer je ze allemaal weet te vinden spawnt er een Hunter op de legerbasis of op het helipad in Ocean Beach, naast de Marina. Je hoeft de Hidden Packages niet in een bepaalde volgorde te verzamelen.

Het is een hele uitdaging om al het bovenstaande te voltooien, maar er staat dan ook wel een beloning tegenover, in tegenstelling tot GTA III. Wanneer je deze checklist helemaal hebt afgewerkt, krijg je volgende beloningen:

* Maximum health gaat naar 200%

* Maximum armor gaat naar 200%

* Je kogels gaan nu nooit meer op, als je schiet gaat er één van je magazijn af, en komt er één bij het restant op.

* Voertuigen kunnen twee keer zoveel schade aan wanneer Tommy ze bestuurt.

* Tweede Hunter in de Army Base of het Helipad in Washington Beach, afhankelijk van waar de eerste stond.

* Franky Outfit in het Vercetti Estate.

* Drie bodyguards die je in kunt huren bij het Vercetti Estate.

Nu het probleem: Als ik geen 100 hidden packages dan is er ook al een hunter op de legerbasis. Weet iemand hoe dit komt? Ik heb deze vraag ook al ergens anders gesteld maar ik denk dat dit meer gelezen zal worden.

Link to comment
Delen op andere websites

Nu het probleem: Als ik geen 100 hidden packages dan is er ook al een hunter op de legerbasis. Weet iemand hoe dit komt? Ik heb deze vraag ook al ergens anders gesteld maar ik denk dat dit meer gelezen zal worden.

Ik denk dat je dit niet echt een probleem kan noemen, aangezien ik dit ook heb. Volgens mij spawnt hij gewoon altijd op de legerbasis, ook als je nog niet alle hidden packages hebt. Als je ze wél alle 100 hebt zal er een Hunter verschijnen op het heliplatform naast een huis. Heb ook even een screen gemaakt, zie volgende post.

Bewerkt: door Velaro
Link to comment
Delen op andere websites

OK, maar als je de 100% checklist hebt voltooid zou er op beide één verschijnen :? dus ik snap het niet echt

Nee, als je de 100 beeldjes hebt gevonden zal er een verschijnen op het heliplatform naast dat huis. In jouw quote over WikiGTA staat ook dit:

afhankelijk van waar de eerste stond

De eerste bij jou staat dus op de legerbasis, en de volgende zal dus spawnen op dat heliplatform in Washington Beach, als je de 100 beeldjes hebt verzameld natuurlijk wat even tijd vereist. Bij mij spawnt hij ook gewoon op de legerbasis, en dit hoort dus zo meen ik. ;)

screenshot119wc0.th.jpg

Link to comment
Delen op andere websites

Krijgen we dit probleem weer, het zit zo:

Je krijgt een Hunter na 100 Hidden Packages

Je krijgt een Hunter na Keep Your Friends Close...

  1. Als je de Hidden Packages nog niet hebt gehaald, en je haalt Keep Your Friends Close, dan staat deze op de legerbasis.
  2. Als je de Hidden Packages wel hebt gehaald, maar vóór je naar het tweede eiland zou kunnen (dus via vreemde omwegen) dan staat de Hunter op de legerbasis.
  3. Als de Hunter op de legerbasis staat, verschijnt de volgende op de Helipad in Ocean Beach
  4. Als de Hunter op de Helipad staat, verschijnt de volgende op de legerbasis
  5. Als je de Hidden Packages hebt gehaald, vóór Keep Your Friends Close, maar na Phnom Penh'86 verschijnt de Hunter als eerste op de helipad in Ocean Beach

Link to comment
Delen op andere websites

ik denk dat je een code hebt gebruikt want met codes kan alles dus ook dat er een hunter staat voordat je de packages hebt en mijn email is ***(at) ***DOT com voor als je nog meer vragen hebt want ik heb zelf ook gta vice city en gta3 en hier heb je nog een bijlage voor gta vice city een trainer

>>> Door NandroDavids: Het posten van e-mailadressen is niet toegestaan. Bij deze verwijderd. Lees a.u.b. de Forumregels nog even door ;)<<<

Bewerkt: door NandroDavids
Link to comment
Delen op andere websites

En probeer ook de post erboven te lezen, hij heeft geen codes gebruikt, want dan zou je de 100% niet eens kunnen halen. Er kan er al één staan als je Keep Your Friends Close al gedaan hebt, maar de hidden packages zelf nog niet, oké? Heel simpel.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...