Jump to content

Payday for Ray


Heijden12

Recommended Posts

Ik heet je eerst van harte welkom op het forum. Dit is inderdaad een lastige missie. In deze missie moet je Ray ontmoeten. Het lastige van deze missie is dat Ray je naar 4 telefooncellen stuurt voordat hij je wil ontmoeten. Ik kan je aanraden om te zorgen voor een snelle wagen. Ik kan je de Cheetah of Infernus aanraden als wagen. Deze wagens zijn snel en kunnen tegen een stootje. Je kunt ook een Yakuza Stinger nemen die bij Asuka staat. Je moet je auto vlakbij de telefooncel parkeren zodat je niet veel tijd verspeelt. Je kan ook even een kijkje nemen op wikigta voor meer tips voor de missie.

Als je moeite hebt met de missie, dan kun je hier een Savegame-aanvraag doen.

Bewerkt: door Colonel Cortez
Link to comment
Delen op andere websites

Op wikigta kan ik niet kijken, want hierover staat geen info op de site. Hoe kun je een missie iemand anders laten doen?!

Er staat wel info van deze missie op de site hoor, hier om precies te zijn. En om even antwoord te geven op je andere vraag, je kunt missie aanvragen doen in dit topic. ;)

Edit: Voor verdere uitleg over het plaatsen van je savegame, kun je natuurlijk een kijkje nemen naar de zeer uitgebreide post van Colonel Cortez, onder mij. :clown:

Bewerkt: door Bling
Link to comment
Delen op andere websites

Dat kan je op 2 manieren doen. De eerste manier is door je savegame in je bijlage neer te zetten. Je zoekt eerst je savegame op. Je moet eerst kijken in welke slot je de savegame hebt opgeslagen. Kijk in de sloten van 1 t/m 8. Als je weet in welk slot je de savegame hebt opgeslagen dan zoek je de savegame op in de map GTA3 User Files. Je gaat dan naar Bijlagen. Je drukt op bladeren en je zoekt de map GTA3 User Files op. In die map zit je savegame. Als je de savegame hebt gevonden dan druk je op de knop Deze bijlage toevoegen. Daarna zie je onder Bijlage het bestand. Je moet daarna een plek uitkiezen waar je de savegame in je bericht wil plaatsen. Als je die plaats hebt gevonden, dan druk je op de knop In bericht toevoegen. Als jij je savegame hebt geplaatst, dan typt een ander een bericht van: Ik doe de missie voor je. Diegene zal de missie voor je doen en daarna moet je even wachten op diegene die de missie voor je wil doen. Als diegene klaar is met de missie, dan bewerkt diegene zijn/haar bericht en diegene uploadt de savegame met de missie die gedaan is.

Manier nummer twee wordt gebrukt door leden die weinig ruimte hebben in hun bijlagen. Diegene maken gebruik van een uploadsite genaamd Rapidshare. Je moet dan weer eerst de savegame opzoeken in de map GTA3 User Files. Daarna druk je op de uploadknop. Het uploaden duurt niet echt lang. Daarna zullen ze je vragen of je een Collector's account wil hebben. Je moet dan op de knop onderaan drukken. Die knop geeft aan dat ze je aan je vragen of je de links wilt hebben. Daarna moet je de Download-link kopieren die met groen is aangegeven. Kopieer absoluut niet de Delete-link die in het rood is aangegeven. Daarmee verwijder je het bestand. Daarna moet je de Download-link kopieren en in je bericht zetten. In je bericht zie je naast de kleuren de knop link invoegen. Je kan die link plakken en daarna een naam geven. Diegene plaatst weer een berichtje dat hij/zij de savegame gaat doen. Dan download hij de savegame van jouw gegeven link. Daarna plaatst hij/zij weer de savegame in zijn bijlage of weer via een uploadwebsite uploadt diegene de savegame.

Bewerkt: door Colonel Cortez
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...