Jump to content

Rockstar Games bevestigt GTA VI lek!

Posted
By Joriz
Posted

By Joriz

Source: Rockstar Games
Rockstar Games heeft vanmiddag op Instagram bevestigd dat er deels data is weggelekt van de nieuwe Grand Theft Auto.

Een derden partij heeft toegang gekregen tot vertrouwelijk materiaal op systemen van Rockstar Games. Rockstar geeft daarbij aan dat dit lek geen impact heeft op de ontwikkeling van de nieuwe GTA. Wel zijn ze erg teleurgesteld dat er beelden en informatie naar buiten zijn gekomen.

 

gta6-lek.jpg

 

Veel game developers (zowel binnen als buiten Rockstar Games) zijn teleurgesteld dat dit zo naar buiten is gekomen. De beelden laten namelijk verre van zien wat de game ooit zal worden. De gelekte beelden lijken daarbij vooral uit een sandbox omgeving te komen waar zaken voor nieuwe Grand Theft Auto's worden getest. Gezien de gelekte beelden allemaal testdata in beeld hadden en niet echte gameplay/verhaal die je van een nieuwe GTA6 zou verwachten.

 

Wie er achter de hack zit is onduidelijk. Geruchten geven aan dat het mogelijk om een 16 jarige gaat die toegang heeft gekregen tot Slack (een online communicatieplatform voor bedrijven) van Rockstar Games. Waarbij degene diverse oude afbeeldingen en filmpjes heeft weggehaald uit chatgesprekken tussen medewerkers. Wat het doel is van de hack is ook onduidelijk. Degene leek vooral aandacht/bevestiging te willen door informatie te delen op GTAForums.com. Ook leek degene daarbij mogelijk Rockstar Games te willen afpersen voor $100.000.  Degene die de data heeft gelekt heeft duidelijk te weinig GTA Online gespeeld. Met een goede heist kan je namelijk veel meer geld krijgen. 🤑

 

Laten we hopen dat Rockstar Games binnenkort wel echt gaat delen wat het spel inhoudt. Wat denk jij?
User Feedback

Recommended Comments

10 uur geleden, Kenny-Petrovic zei:

Hopelijk begint de hype binnenkort weer. Ik kan niet wachten!

Ja een hype zal wel mooier zijn met ook echte PR vanuit Rockstar Games. Dat is toch altijd veel spannender.

 

Met de gelekte 'sandbox' filmpjes en afbeeldingen kan je niet heel veel, behalve een kijkje in de keuken krijgen achter de schermen.
Dan trek je al snel ook verkeerde conclusies waar de game ontwikkeling heen gaat. Rockstar Games heeft al zo vaak dingen veranderd, geschrapt en verbeterd voor de release van een game.

 

Ik hoop echt dat Rockstar dit jaar nog met promo begint. Al ben ik bang dat als ze nu beginnen het spel op zijn vroegst in 2023 uitkomt.

Link to comment
Share on other sitesJoin the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...