Jump to content

Het circus trekt door het Wilde Westen - Een protest van de spelers

Geplaatst:
Door PrioX
Geplaatst:

Door PrioX

Bron: Foto via Kotaku
Dat Rockstar Games al maanden geen grote updates heeft uitgebracht voor GTA Online en Red Dead Online is voor ons allen geen geheim. Al sinds december moeten we het met dezelfde content doen, en enige vorm van communicatie van Rockstar blijft ook uit. Vooral de Red Dead Online-community heeft het op dit moment zwaar. Dit spel heeft al weinig content, en de wekelijkse updates zijn lachwekkend te noemen met kortingen op bijvoorbeeld bonen in blik. Ook zijn er nog altijd veel vervelende bugs en glitches in het spel die het speelplezier verzieken.

 clowns.jpg

 

Om Rockstar de teleurstelling duidelijk te maken heeft de community zelf het initiatief in handen genomen. De afgelopen twee weken trekt het circus door het Wilde Westen en de kans is groot dat jij ook figuren als clowns bent tegengekomen. Spelers doen dit ook om eerlijk te zijn over zichzelf: want wie al zeven maanden lang hoopt op nieuwe content en communicatie, en wekelijks bedrogen uitkomt, is ook wel een beetje een clown om hoop te blijven houden.

 

Het is geen negatieve beweging, en het heeft nu zelfs al grote nieuwswebsites bereikt die er aandacht aan besteden. Rockstar zal er dus ongetwijfeld lucht van hebben gekregen. Nu maar hopen dat het helpt. 🤡

 

 




Gebruikersfeedback

Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.



Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...