Jump to content

Nieuwe Blood Money update verschijnt 13 juli voor Red Dead Online

Geplaatst:
Door PrioX
Geplaatst:

Door PrioX

Bron: Rockstar Newswire
Net zoals GTA Online zal Red Dead Online deze zomer ook een update ontvangen. De update met als naam Blood Money, zal op 13 juli beschikbaar zijn en brengt de langverwachte overvallen naar het spel.

 

De update begint bij Guido Martelli in Saint Denis, hij is de rechterhand en onderbaas van de beruchte Angelo Bronte. Guido heeft hulpkrachten nodig, hij is namelijk opzoek naar waardevolle ruilgoederen, zogeheten Capitale. Deze ruilgoederen werden gebruikt als ruilmiddel voor gevoeligere zakelijke transacties, maar zijn sindsdien in handen gekomen van lowlifes in alle vijf de staten. Guido Martelli en Angelo Bronte willen alles terug in handen krijgen. 

 

Nieuwe missies onder de categorie Crimes zullen je naar de verdwenen ruilgoederen leiden. Deze misdaden variëren van het overvallen van koetsen. Maar ook overvallen met meerdere fasen komen langs, zoals kidnapping, brute incasso's en meer. Deze missies kunnen alleen of in een Posse gespeeld worden. In Free Roam moet je ook alert blijven, het zou zo maar kunnen dat je op huizen en kampen stuit die overvallen kunnen worden, en waar ook Capitale aanwezig is.

 

large.d527fe0ddafd372468485c1ebdd547834c

 

Door voldoende Capitale terug te brengen naar Guido, zal hij je Opportunities bieden. Tijdens deze missies kun je op verschillende manieren een senator aanpakken die het werk van Guido verhindert. De eerste missie uit deze reeks zal op 13 juli beschikbaar zijn, later volgen er nog twee. 

 

Naast de bovengenoemde missies, die overigens zonder extra RDO$- of Gold-kosten beschikbaar zijn voor de speler, is er ook een Quick Draw Club aangekondigd. Het ziet er naar uit dat deze de Wheeler Rawson Club vervangt. Er zullen de komende maanden vier Quick Draw Passes beschikbaar worden welke je kunt kopen voor 25 Gold Bars, en welke 25 levels bevat. Met deze passes kun je het aankoopbedrag terugverdienen, de outfit van Dutch van der Linde vrijspelen, en nog veel meer. Spelers die alle vier de passes kopen zullen later dit jaar de Halloween Pass 2 gratis krijgen. 

 

Ook zal er nieuwe kleding worden toegevoegd aan de catalogus, zullen tijdelijke kledingstukken van vorige Outlaw Passes beschikbaar worden en meer. 

 

 




Gebruikersfeedback

Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.



Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...