Jump to content

Red Dead Online krijgt 1 december een update en standalone versie

Posted
By PrioX
Posted

By PrioX

Rockstar Games heeft vandaag aangekondigd dat Red Dead Online op 1 december een nieuwe update krijgt die nieuwe content toegevoegd aan het spel. Ook zal het spel een standalone versie krijgen.

De update die 1 december uitkomt zal de Bounty Hunter rol uitbreiden. Spelers kunnen nieuwe criminele opsporen en binnenbrengen, en prestigieuze nieuwe Role voorwerpen en vaardigheden vrijspelen die verspreid zijn over tien nieuwe Bounty Hunter Ranks. Ook zal de update nieuwe Legendary Bounties toevoegen, en een nieuwe Outlaw Pass met maar liefst honderd levels. 

 

bounty.png

 

Vanaf 1 december zal Red Dead Online ook verkrijgbaar zijn als standalone versie. Spelers die dus niet in het bezit zijn van Red Dead Redemption 2 kunnen het spel gaan spelen. Red Dead Online zal beschikbaar zijn via de PlayStation Store, Microsoft Store, Rockstar Games Launcher, Epic Games Store en Steam voor 5 euro. Deze prijs zal tot 21 februari 2021 zo blijven, daarna gaat de prijs naar 20 euro. PlayStation Plus en Xbox Live zijn vereist om Red Dead Online te kunnen spelen, en Red Dead Online zal ook speelbaar zijn op de Xbox Series X|S en PlayStation 5 via backwards compatibility. De standalone van Red Dead Online zal ongeveer 123 GB vrije ruimte nodig hebben op je harde schijf.

 

Dan sluiten we dit artikel nog af met de lopende events van deze week. Handig om nog even wat extraatjes te verdienen voor de update! 

  • Dubbel XP voor A Land of Opportunities en Bounty Hunter missies
  • Dubbel XP en RDO$ voor Free Roam en Bounty Hunter missies, en Free Roam Events wanneer je in een posse speelt
  • 40% korting op alle (Role) Outfits
  • 30% korting op alle Repeaters, Pistols, en de Schofield Revolver
  • 30% korting op alle paarden, Saddles en Improved Saddles
  • 30% korting op alle Coats en VestsUser Feedback

Recommended Comments

Een game die wekelijks updates krijgt voor 20 euro is, zonder context, heel schappelijk. Wat ik mij wel afvraag is wie nu de doelgroep is? De meeste gamers zullen RDR2 al lang en breed hebben en die hebben nu niets meer aan een standalone versie van het Online-gedeelte. Misschien dat ze nieuwe spelers proberen te binden die niet 60-70 euro over hebben voor het volledige pakket, maar wel 20 euro. Die kunnen dan alsnog microtransacties maken...

 

Dit zal ook wel voor de standalone van GTA Online gaan gelden.

Link to comment
Share on other sitesJoin the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...