Jump to content

Red Dead Online ontvangt nieuwe Telegram Missions en verbeteringen

Posted
By PrioX
Posted

By PrioX

Source: Rockstar Newswire
Na ruim een jaar heeft Red Dead Online vandaag een nieuwe update ontvangen. De update bevat voornamelijk oplossingen voor problemen, algemene verbeteringen en nieuwe Telegram missies.

Dat Red Dead Online geen grote updates meer zal ontvangen is inmiddels al een tijdje bekend. Vandaag heeft Rockstar de eerste (kleine) update uitgebracht sinds vorig jaar. Het is dus geen grote update. Maar fanatieke spelers zullen wellicht blij zijn om te lezen dat de beloofde nieuwe Telegram missies vanaf vandaag beschikbaar zijn. 

 

De update voegt drie nieuwe Telegram missies toe. De missies focussen zich op de 7th Generation cult, een sekte die het Wilde Westen moeilijk doet slapen. Bounty Hunters worden beloont om de sekte en hun activiteiten te stoppen. In Bad Faith, Strong Medicine, en Sow and Reap kunnen nu gestart worden vanuit je Lockbox. Ook nieuw is de mogelijkheid om Telegram missies te starten via het Player Menu. 

 

Voor de wat oudere Telegram missies zijn er nieuwe locaties toegevoegd, deze zorgen voor wat meer variatie. Dit geldt voor de missies: A One Horse Deal, Rich Pickings en Outrider. 

 

De update voegt ook nieuwe locaties toe voor de Hostile Territory en Sport of Kings Showdowns, en lost wat problemen met het spel op. De lijst met verbeteringen is terug te lezen op de website van Rockstar Support, en de maandelijkse events van Red Dead Online via de Newswire

 
User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...