Jump to content

Red Dead Redemption krijgt mogelijk een nieuwe next-gen bundel en remake

Geplaatst: (Bewerkt: )
Door PrioX
Geplaatst:
Bewerkt:

Door PrioX

Bron: Reddit
Een recente Amazon leak wijst mogelijk op een spiksplinternieuwe bundel met beide Red Dead Redemption-spellen.

De leak verscheen vandaag op Reddit, en bevat een afbeelding van een Amazon advertentie. Op deze afbeelding is het spel Red Dead Redemption: The Outlaw Collection te zien. Als we verder lezen komen we te weten dat het spel geschikt is voor de PlayStation 4, PlayStation 5 en Xbox One en Xbox Series X|S. 

 

De bundel bevat Red Dead Redemption 2 en een remake van het eerste deel uit 2010. Technische verbeteringen zoals ray-tracing en snellere laadtijden maken de bundel geschikt voor de volgende generatie consoles. Vooral de remake van het eerste deel is opvallend, al eerder gingen er geruchten rond dat er een mogelijke remaster van Red Dead Redemption zou uitkomen. Deze nieuwe bundel zou mogelijk ook kunnen verklaren waarom Red Dead Redemption 2 nog niet is aangekondigd voor de nieuwe generatie consoles, en Grand Theft Auto V wel. 

 

9NvVnop.jpg

 

Neem dit gerucht met een grote korrel zout. Het is en blijft een gerucht, en daarbij kan iedereen een afbeelding bewerken. Maar het zou toch prachtig zijn als we straks het volledige Red Dead Redemption-verhaal op de volgende generatie kunnen spelen, zonder van schijfje te moeten wisselen?! 




Gebruikersfeedback

Recommended Comments



Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...