Jump to content

Anniversary Edition Soundtrack van Max Payne 3 onderweg

Posted
By PrioX
Posted

By PrioX

Om de tiende verjaardag van Max Payne 3 te vieren komt Rockstar Games later dit jaar met een 10-Year Anniversary Edition van de soundtrack.

Wie gehoopt had op een 10-Year Anniversary van het spel zal wel teleurgesteld zijn. De fans van de serie moeten het doen met een speciale editie van de soundtrack van Max Payne 3. De soundtrack, gemaakt door de band 'HEALTH', zal opnieuw uitgebracht worden op digitale muziekdiensten en op vinyl. De soundtrack zal ook niet eerder vrijgegeven tracks bevatten. Later zal Rockstar meer info delen over de heruitgave van de soundtrack.

 

Max Payne 3 verscheen in 2012 op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC, en het was het eerste deel in de serie die niet door Remedy Entertainment werd gemaakt, maar door de studio's van Rockstar Games. Max Payne 3 is nu ook speelbaar via de Rockstar Games Launcher op PC, en op de Xbox One en Xbox Series X|S via backward compatibility. 

 

 

Begin vorige maand werd ons duidelijk dat Remedy Entertainment, in samenwerking met Rockstar Games, werkt aan remakes van Max Payne en Max Payne 2: The Fall of Max Payne. Deze spellen zitten nog vroeg in de pijpleiding, dus een releasedatum of beelden zijn er nog niet. 

 

Ga jij de heruitgave van de soundtrack kopen, of had je liever wat meer gezien voor de tiende verjaardag van Max Payne 3?
User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...