Skip to content
Bekijk in de app

Een betere weg om onze GTA community te volgen. Leer meer.

GTAGames.nl - De Nederlandse Grand Theft Auto Community!

Een volledig scherm app op het beginscherm inclusief notificaties, badges en meer.

Om deze app op je iPhone en iPad te installeren
  1. Druk op het icoon in Safari
  2. Scroll in het menu en druk op Zet op beginscherm.
  3. Druk op Voeg toe rechts bovenaan.
Om deze app op je Android toe te voegen
  1. Druk op het 3-punten menu (⋮) rechts bovenaan in de browser.
  2. Druk op Toevoegen aan beginscherm of Installeer app.
  3. Druk op Toevoegen om te bevestigen.

story mode

Geplaatst:

Goeiendag heb even een vraag.Heb voor een tijd geleden gta 4 uitgespeeld en nu wil ik story mode weer eens opnieuw gaan uitspelen,alle missies enzo.Maar het probleem is als ik new game doe wil die over mijn oude game saven en raak ik mijn oude save games kwijt.Hoe kan ik story mode opnieuw uitspelen zonder mijn oude save games kwijt te raken??Ik wil mijn eerdere uitgespeelde story niet kwijt raken.

Featured Replies

Geplaatst:
Goeiendag heb even een vraag.Heb voor een tijd geleden gta 4 uitgespeeld en nu wil ik story mode weer eens opnieuw gaan uitspelen,alle missies enzo.Maar het probleem is als ik new game doe wil die over mijn oude game saven en raak ik mijn oude save games kwijt.Hoe kan ik story mode opnieuw uitspelen zonder mijn oude save games kwijt te raken??Ik wil mijn eerdere uitgespeelde story niet kwijt raken.

Als je autosave savegame heb moet je de volgende keer als je hem weer wilt spelen,

en een missie heb uitgespeeld de autosave game uitschakelen. en iedere keer na een missie naar je huis rijden.

of wat je ook kan doen is naar je save huis toe de game saven maar dan op een slot,

en daarna een nieuwe game starten. dan kan je hem gewoon saven op autosavegame en behoud je je save game

Bewerkt: door mrwhoopy

Geplaatst:
  • Auteur

Snap het niet helemaal maar idd ik heb toen de game uitgespeeld op auto save,en wat moet ik nu doen dan om alles te behouden en een 2e x story mode uit te kunnen spelen??

Geplaatst:

Spel opslaan.

Een nieuwe plek toewijzen waar hij het spel kan opslaan en klaar ben je :tu:

Geplaatst:

Of zoek ff je oude save game op je harde schijf op, knip en plak die ff ergens anders in.

Zo heb je een schone lei om te beginnen, maar mocht je je oude game terug willen hebben, kun je die zo weer in je mapje gooien...

Geplaatst:

Waarschijnlijk bedoel je het autosave, want na elke missie komt saving te staan. maar als je je oude op een slot hebt gezet kan je die nieuwe ook gewoon op een andere slot zetten. Want hij slaat alleen maar over die autosave

Geplaatst:
  • Auteur
Goeiendag heb even een vraag.Heb voor een tijd geleden gta 4 uitgespeeld en nu wil ik story mode weer eens opnieuw gaan uitspelen,alle missies enzo.Maar het probleem is als ik new game doe wil die over mijn oude game saven en raak ik mijn oude save games kwijt.Hoe kan ik story mode opnieuw uitspelen zonder mijn oude save games kwijt te raken??Ik wil mijn eerdere uitgespeelde story niet kwijt raken.

Als je autosave savegame heb moet je de volgende keer als je hem weer wilt spelen,

en een missie heb uitgespeeld de autosave game uitschakelen. en iedere keer na een missie naar je huis rijden.

of wat je ook kan doen is naar je save huis toe de game saven maar dan op een slot,

en daarna een nieuwe game starten. dan kan je hem gewoon saven op autosavegame en behoud je je save game

Oke het is gelukt,,heb auto save uitgezet en gesaved op een slot.Bedankt allemaal voor de hulp :tu:^_^

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

Recent actief 0

  • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

Account

Navigatie

Zoeken

Zoeken

Configureer push berichten

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.