Jump to content

Rate het nummer boven je!


Jowx

Recommended Posts

Ik vind het niet erg om dit nummer teluisteren, maar de tekst is een beetje vaag. Verder wel een ok ritme voor een rapnummer. Toch houd ik als het gaat om hiphop/rapmuziek toch van iets inhoudelijkere nummers zoals Eminem of Tupac oid.

5/10

Na dit nummer een paar keer geluisterd te hebben vind ik het toch best wel een lekker nummertje als je wat energie hebt. :) ik overweeg nog of ik dit album zal gaan aanschaffen.

Link to comment
Delen op andere websites

En als je minder energie hebt vind je het toch wat minder, ik althans. Toch vind ik het niet heel slecht ofzo, want ik kan me vele van dit soort nummers voorstellen waar ze van alles er uit gorgelen; dat doen ze hier gelukkig niet. De gitaarsolo's zijn ook wel mooi. Nouja, net zoals je zei je moet er wel de energie voor hebben. Dat heb ik momenteel niet :puh:60/100

Link to comment
Delen op andere websites

Misschien vind je erg als ik het zeg, maar de coupletten van dit nummer vind ik ergens wel een beetje op Nickelback lijken. Voor mij is dat een positief punt, aangezien ik de nummers van Nickelback over het algemeen best leuk vind om naar te luisteren. Het refrein is dan weer wat ruiger, een beetje tegen het extreme aan zonder dat het echt compleet over-the-top wordt. Hoewel, op sommige momenten zit 't voor mij misschien net over het randje heen. Zodra je de eerste coupletten en refreinen hebt gehoord, heb je het grootste gedeelte van het nummer ook wel gehoord - op de gitaarsolo na dan. Niet verkeerd, maar zeker ook niet boven zichzelf uitstijgend. 6.5/10

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...