Jump to content

[OV] Het Kerstprobleem!


Puma

Recommended Posts

GTAGames_logo.png











In zijn vrije tijd draagt de kerstman natuurlijk niet altijd zijn typerende pak. Hij heeft een uitgebreide kledingcollectie met kledingstukken van bekende topontwerpers zoals Victor & RolF en Versace. Al deze geweldig mooie kledingstukken hangen natuurlijk niet in de eerste de beste Mök-kledingkast van IKEA: de beste man heeft een persoonlijke walk-in kledingkast!

Hij heeft alleen wel een probleempje.. Aangezien er zich nogal wat waardevolle kledingstukken in zijn kast hangen, heeft hij een speciaal beveiligingssysteem aan laten leggen: een grote stalen deur scheidt de walk-in kledingkast van de rest van de vertrekken in het kasteel. Omdat de kerstman het wachtwoord niet kan onthouden, heeft hij het op een briefje geschreven dat hij altijd bij zich heeft. Het briefje had hij altijd op een speciale plek liggen die alleen hij kende, maar op een dag lag het briefje niet waar het zou moeten liggen ("ONOES!").



De kerstman viel flauw nadat hij dit gelezen had. Eén van de opperkabouters riep de administratie-sectie van het kasteel van de kerstman bijeen en samen bedachten ze een plan: de kabouters op het GTAForum zouden het probleem voor de kerstman op gaan lossen! Als je dit dus leest en je bent een kabouter, ga dan snel "Onder het kussen van het bed van de kerstman" kijken naar de briefjes met hints en probeer het wachtwoord van "Het kluisje onder het bed" te raden!

sierklein.png

bannerka.png

sierklein.png








De volgende dag krijgt de kerstman een briefje:

"HAHAHA wij hebben het briefje met het wachtwoord! Als je je geitenwollensokken ooit nog terug wilt zien, moet je doen wat we zeggen! Het briefje ligt in een kluisje dat we onder je bed hebben verstopt. Dat kluisje is beveiligd met een wachtwoord dat alleen wij weten. Elke dag zal er een briefje onder je kussen leggen met een hint die op het wachtwoord voor het kluisje slaat! Als je het niet raadt, zul je kleren nooit meer terug zien! GNAGNA! Groetjes, de Smurfen."

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 208
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Puma

    40

  • Cabyon

    15

  • Sorrow

    12

  • NandroDavids

    11

sierklein.png

Welkom! Dit is de receptie van het kasteel van de kerstman. Alle kamers zijn op dit moment volgeboekt, maar voel je vrij om vragen te stellen!

sierklein.png

Neem ook eens een kijkje in het boekje, waar een aantal mogelijke vragen al zijn beantwoord!

Wie doen er allemaal mee?

Iedereen, behalve de admins en Puma, doet automatisch mee, maar iedereen kan voor zichzelf beslissen of hij/zij echt actief het wachtwoord gaat proberen uit te vogelen.

Wat kun je winnen?

Kan je wat winnen dan? Dat is geheim... Niemand weet wat er zich nog meer in het de walk-in kledingkast van de kerstman bevindt...

Wat moet ik doen als ik het wachtwoord heb gevonden?

Laat een berichtje achter in het eerste de beste topic dat je ziet!

Mag je met anderen overleggen over het wachtwoord en de hints?

Natuurlijk! Ga lekker in de lounge zitten!

Als ik geen kabouter ben, mag ik dan tóch het wachtwoord proberen te raden?

Ja hoor.

Hoe vaak komt er een nieuwe hint?

Dat is geheim :).

sierklein.png

Bewerkt: door Puma
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...