Jump to content
Jacky-2007

Intro van het grote "de volgende GTA"-topic aangepast


Begin 2010 werden de moderators van de IV-fora bijna moedeloos van het grote aantal gestarte topics over "een volgende GTA". Leden op het forum voelden toen al de grote behoefte om hierover te speculeren, posten en fantaseren. Dit werd nog extra gemotiveerd omdat er her en der op internet geruchten verschenen, niet van Rockstar Games zelf, maar gevonden in GTA IV, en later ook in een vacaturebank waar Rockstar Games adverteerde. En zo zijn er nog meer bijgekomen. Om dit allemaal een plek te kunnen geven hebben destijds Dutchy3010 en Jacky-2007 hiervoor een topic uitgedacht en in het IV: General geplaatst. Het was gelijk populair, en verschillende geruchten, hints gevonden in IV, roddels en wenslijstjes werden gepost. Uiteraard kreeg het topic ook een mooie banner, die van het logo van gtagames.nl via de verschenen GTA's vanaf GTA IV veranderde naar een groot vraagteken. Tenslotte wisten we nog niet hoe een volgend GTA logo eruit zou gaan zien, laat staan welke titel de game zou gaan krijgen.

nextgtaanimatedv.gif

De "oude" banner van Het grote "De volgende GTA"-topic van 27 augustus 2010 t/m 25 oktober 2011

Later kregen de twee topics een nieuw thuisadres. Op 7 januari 2011 werd door de crew het GTA Serie forum geopend. Een forum speciaal voor alle grensoverschrijdende onderwerpen die over GTA gaan. Beste protagonist, Beste GTA, Welke GTA speelde jij als eerste, al dit soort onderwerpen die niet bij een specifieke GTA thuishoren vinden hier hun plek. In dit forum werden ook de twee topics over een volgende GTA ondergebracht, en ook op hun nieuwe plek bleven de twee topics populair. Gisteren was het dan eindelijk zo ver. Rockstar Games zelf liet voor het eerst officieel iets los over een volgende GTA! In het nieuwsbericht lees je hier meer over. Op de website van Rockstar stond gisteren niets meer dan een groot logo met daaronder een datum. En nu dat logo is onthuld, heeft iedereen die iets doet met GTA en graphics de kans gehad om het op te slaan en er iets mee te gaan doen in de bekende bewerkingsprogramma's. Jacky-2007 is gelijk in zijn programma's gedoken, en heeft de banner van het topic aangepast naar hoe hij nu moet zijn! Het vraagteken verdwijnt, en het logo van GTA V verschijnt! De nieuwe banner is vanaf nu te zien in Het grote "De volgende GTA" topic!

Iedereen is nu nog meer dan voorheen welkom in de topics om mee te lezen over wat we denken in GTA V te kunnen verwachten. Lees de roddels en check de hints gevonden in IV voor jezelf in de game. Post mee in het wenslijstjes-topic, kortom: Praat mee over GTA V!

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Ik heb er ook zin heel erg zin in. Ik las op nu.nl dat ie waarschijnlijk in Los Santos gaat afspelen. Maar dat zou denk niet de los santos zijn die we kennen met gta sa met net zoals liberty city waar al 3 verschillende creaties van zijn. Ik ben benieuwd.

Bewerkt: door f11soit

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Het leuke is gta5 is aangekondigd en iedereen hier komt terug. ook goed voor deze site neem ik aan. maar wel grappig dat iedereen gelijk terug komt na al het leuke nieuws,

Het blijft een leuke site dit... en handig...

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...