Jump to content
Joriz

Dit is Los Santos van rapper Ice Cube!


De afgelopen tijd heb ik al veel van Los Angeles laten zien. De stad, waar het Los Santos van GTA5 op is gebaseerd, is duidelijk meer dan alleen snelwegen, rijen huizen en straatgangs. Rapper Ice Cube laat in het onderstaande filmpje zien dat architectuurkunst ook aanwezig is in Los Angeles. Ice Cube, die als O'Shea Jackson opgroeide in het criminele South Central studeerde namelijk architectuur voordat hij begon aan bekende rapformatie N.W.A.

In het onderstaande filmpje laat Ice Cube met name het Eames house zien dat lijkt te zijn gebaseerd op de abstracte schilderijen van Piet Mondriaan. Hopelijk is Rockstar Games ook geïnspireerd door alle architectuurkunst van Los Angeles zodat Los Santos één van de afwisselendste en mooiste steden tot nu toe in een computerspel wordt. We zullen zien. smile3.gif

Bron:

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Pff, die snelwegen. Dat is weer eens wat anders dan Groningen :7

Dat huis heeft inderdaad veel overeen met die rechte lijnen en kleuren van Mondriaan. Hou zelf niet zo veel van kunst, maar dit is wel een interessante vorm... Heel simpel, maar toch heeft het wel iets. Ben benieuwd wat R* met de architectuur van Los Angeles heeft gedaan!

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Gebouwd in 2 dagen? Dayum!

Kende het gebouw niet, vind het best interessant eigenlijk. Zou inderdaad leuk zijn om het ingame tegen te komen. Eventjes opgezocht en de Eames ligt in Pacific Palisades. Die wijk zou nog net onder Los Santos kunnen vallen en de kans bestaat dus nog wel dat het er in zit. Een beetje zoals de Chemosphere in SA.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...