Jump to content

[V] GTA V Politieke Contest Ronde 1: Stemtopic


Bassieboy35

Stem op jou favoriete partij  

16 leden hebben gestemd

  1. 1. Welke partij is volgens jou de beste?

    • Partij 1
      6
    • Partij 2
      6
    • Partij 4
      4


Recommended Posts

PContest_zps6e19ea88.png


Daar zijn we weer, iets later dan geplant, maar het heeft er toch nog voor gezorgd dat we een inzending meer hebben. Partij 3 heeft helaas opgegeven.

Stemmen kan heel simpel, door een simpel bolletje in te vullen bij de partij die jij het beste vind. Let er dus op dat je niet op de slechste partij stemt. Deze ronde levert zelf geen punten op, maar een voordeel bij de volgende rondes.

Daarnaast valt er ook geen partij af, sterker nog, iedere partij doet mee tot aan het einde van de contest. Stemmen kan tot en met zaterdag 20 juli 12:00.

Goed, dan is het nu tijd voor de inzendingen:

Partij 1:

Logo:

VWbr0n3.png

Naam: PPC (Pwned.PhoenyxarCabyon)

Leuze: Leuzen verzinnen valt niet mee!

Leider: Pwned.

Standpunten:

- Het introduceren van zwerverrazzia's! Dit heeft meerdere voordelen. Zo zien onze, anders enorm verwaasloosde en vuile, straten er ineens een hoop leefbaarder uit. Maar waar gaan de daklozen dan heen? Nou die zetten we op speciale cursussen waar ze kleine taakjes leren uitvoeren waarna we ze weer op straat zetten en ze daar kunnen helpen de boel proper houden. De perfecte manier voor meer aangename omgevingen.

- Anarchie! De kans dat wij al verkozen raken is zo klein en onze invloed is nog kleiner. De kans dat iemand dit standpunt al leest is bijgevolg nog kleiner dan de rest, want standpunten is toch het laatste waar men naar kijkt bij een verkiezing. Daarom eisen wij volledige anarchie. Omdat het kan.

- Meer commerciële spermabanken! Fap je rijk, letterlijk! Geen enkel zichzelf respecterend zakenman die deze verleiding zal kunnen weigeren. Wij introduceren een extra tak voor de economie wat in deze economisch instabiele en troebele tijden een zegen genoemd kan worden! Voor de vraagmoeders is het resultaat ook altijd verzadigend. Want mocht je omwille van ongeluk een crimineel van een zoon of een hoer van een dochter trekken, kun je je altijd verzekeren dat het niet echt jouw kind is.

- Openbare suïcideklinieken! In het huidige negatieve economische klimaat is het idee van jezelf voor de trein werpen alom aanwezig, toch in onze regionen. Maar zo'n oplossing is vaak een karwei om op te kuisen. Daarom pleiten wij voor het oprichten van enkele afscheidsklinieken. Acht lussen op een rij, elk met hun eigen kleur en textuur, want we leven toch in een vrije Amerikaanse maatschappij waar uw keuze de belangrijkste is!

- Alle delen van High School Musical worden verplichte kennis! Voor muzikale en sociale educatie en een moment van geluk in deze wereld overdonderd door geweld en haat. Nee serieus, meer argumentatie hebben we niet nodig.

- Verplicht alcoholpercentage van meer dan 0,1% in je bloed bij het autorijden. Zo lossen die files zichzelf nog op. Geen nuchtere beslissingen meer, enkel passie en een harde voet! Dat wilt toch iedereen?

- Iedereen die gele schoenen draagt wordt vogelvrij verklaard! Want ook wij zijn modebewust.

Partij 2:

Logo:

yoq51AT.jpg

Naam: V for V

Leuze: Vote for V

Leider: Foreigner97

Standpunten:

- De inzet van politiehonden;

- Beruchtheid, met wanted posters;

- Bij wanted level 1 krijg je een bekeuring in plaats van dat je wordt opgepakt;

- Vanaf wanted level 5 zet de politie wegversperringen op, vanaf level 6 worden er agressieve helikopters ingezet;

- Mensen in een rolstoel, andere gehandicapten;

- Vier- of vijfbaans wegen waar er hard gereden wordt, de speler zal dan niet de enige zijn die hard rijdt zoals het geval was in GTA SA en GTA IV, er zullen ook anderen zijn die de snelheidslimiet overschrijden;

- Een snelheidsmeter;

- Naast privéparkeerplaatsen als in GTA IV en de Episodes zullen er ook weer garages als in het III-era zijn, de privéparkeerplaatsen zullen in V ook beter werken dan in IV;

- Cheats makkelijker invoeren in plaats van in je telefoon met telefoonnummers;

- DLC waarbij de protagonist een (undercover) politieagent is;

- De vlammenwerper komt terug.

Partij 4:

Logo:

UTA_zps83ad961c.png

Naam: UTA - Unlimited Theft Auto

Leuze: Crime's The Law

Leider: 3L1077

Standpunten:

- Do whatever you want; Er zijn geen beperkingen. Je kunt alles doen wat je wilt doen.

- Zelf kiezen of je sporten en eten/drinken als spelelement gebruikt.

Link to comment
Delen op andere websites

PContest_zps6e19ea88.png


Aangezien er wat mis is gegaan door het bewerken van het eerste bericht is de poll opnieuw geplaatst moeten worden. Dit betekent dat iedereen die al gestemd had dit weer moet doen. Uiteraard waardeer ik het ook van de mensen die het nog niet gedaan hadden.

Bij voorbaat dank. :)

Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...