Jump to content

[V] GTA V Politieke Contest Ronde 2: Stemtopic


Bassieboy35

Tien auto's die in GTA V moeten komen.  

12 leden hebben gestemd

  1. 1. Welke partij heeft de auto's uitgekozen die volgens jou in GTA V moeten komen?

    • Partij 1
      7
    • Partij 2
      3
    • Partij 4
      2


Recommended Posts

PContest_zps6e19ea88.png


Jullie kunnen hier stemmen voor de tweede stemronde, hiervoor hebben jullie één week de tijd. Lijkt me lang genoeg om jou favoriete autolijstje te bekijken en kijk natuurlijk niet alleen naar foto's ;).

Partij 1:

#1. U bent een hardwerkende Amerikaanse burger! Correct? Dan verdient u ook een echte Amerikaanse auto! Eentje die toont dat u de echte Amerikaanse waardes kent. Vrijheid!!!!!!!!!!!!! Wij bij Mammoth Corporation vinden het belangrijk dat u die vrijheid kunt uiten. Toon die communistische wereld maar even dat u Amerikaans en verlicht bent!

-Mammoth Patriot

hummer-h2252812529.jpg?w=400&h=400

#2. Hij is breed, luxueus en doet 1 op 2. Dat klinkt als het perfecte vervoersmiddel voor de zakenman en zijn nachtelijke partner van plezier. Voorzien van led-schermen en champagne bij aankoop. Omdat wij weten wat onze klanten nodig hebben.

-Benefactor Schafter

25_Carlsson_Aigner_CK65_RS_Blanchimont_Mercedes_Benz_S_Class_14.jpg

#3. Hij is NOG breder! We hebben wegen aangelegd en dan zullen we ze gebruiken ook! Voorzien van een opgedreven V8 en bijpassend geluid om je buren even te laten merken wie de superieure auto bezit.

-Bravado Buffalo

mBa8McU.jpg?1

#4. Ridders van de weg, hier is jullie nobel ros. De auto voor vrijheid, voor opwinding! De auto voor de man die tegen de elementen vecht! De trots is teruggekeerd, het is de kracht van een hatchback! Op de tolwegen van het leven, moet je betalen om je te bewijzen!Beleef de emoties van het individu! De kracht van de natuur, samengeperst in een voertuig. Want nadat je bent neergeslagen door de bliksem... is er de donder!

-Maibatsu Thunder

lewy-bok.jpg

#5. Deze auto zou niet eens reclame nodig moeten hebben om gekozen te worden. Zo simpel is dat!

-Imponte Dukes

DC.jpg

#6. Uitstoot? Dat is een mythe! Het is een commie-plot om ons, welvarende en hardwerkende Amerikanen, onze vrijheid te ontnemen! Maar dat laten we niet gebeuren, nooit! Protesteer ook mee tegen het communisme en toon dat je een vrije Amerikaan bent! Koop een Amerikaanse automaat met een V8. Because 'Murica!

-Bravado Banshee

car-wallpapers-cars.jpg

#7. Trotseer die ruige outbacks met deze echte Amerikaanse 4x4! Zie je een rots? Verpletter hem dan! Zie je een zandvlakte? Overwin hem dan! Zie je een straat? Verniel die dan! Zie je een puma? Overrij hem dan! Er kan je niks overkomen als je in deze reus zit. Welkom in de 21e eeuw!

-Vapid Contender SC

FordRaptorFront.jpg

#8. Maar natuurlijk bestaat er ook nog de gesofisticeerde bestuurder. Hij die de wegen niet wilt trotseren, maar ze wilt bewonderen. Hij die het wilde wel wilt zien, maar niet beleven. Voor hem hebben we een meer intelligente en bescheiden auto...

-Vapid Huntley Sport

concept802-range-rover-sport-platinum-r-wide-body-kit_2.jpg

#9. Wat blijft er dan nog over? We hebben de echte Amerikanen gehad. Diegene die alles zouden trotseren en overwinnen, die willen vechten voor hun land! Nou dan hebben we nog enkel de losers over. Voor hen hebben we goedkope import met een Amerikaans logo erop. Smijt je ego maar uit het raam, want dat zul je niet meer nodig hebben vanaf nu!

-Vapid Rhapsody

320px-AMC_Pacer_Amsterdam_1.jpg

#10. Maar dan hebben we nog wat meer in ons assortiment. Puur om de groep te vergroten en om je te misleiden door de waan te wekken dat je nog meer keuze hebt. Welkom in de Verenigde Staten van Amerika! Voor hen die graag een brede keuze hebben en daarnaast graag met hun PK-phallus willen showen hebben we de koning van het asfalt! Vernietig al uw tegenstanders met deze oerdegelijke Amerikaanse Muscle Car! Geniet van de geur van benzine die verspild wordt al zij het Mountain Dew op een zonnige dag!

-Invetero Coquette

Z06_1.jpg

Partij 2:

De uiteindelijke inzending:

yoq51AT.jpg

Welke auto's moeten terugkeren in V en waarom?

2gsef7t.jpg

Sandking

Is toch onmisbaar in een desert als die in V? Zie het voor je: uur of 9 's avonds, de zon gaat onder, en jij rijdt lekker als Trevor door het zachte woestijnzand met een Sandking... Heerlijk toch?

34hevmd.jpg

Slamvan

Zeker in de gang-wereld van Franklin zijn lowriders vereiste. De Slamvan in San Andreas is één van de gaafste lowriders, dus genoeg reden voor een terugkeer.

2i7wobr.jpg

Kart

Wat is nou leuker dan lekker karten op de kartbaan? Spring in een kart en ga racen! De kart is lekker mobiel, snel en fijn.

el887b.jpg

Super GT

Deze auto kun je vooral veel tegenkomen in moderne luxe woonwijken. Zie jíj het al voor je: lekker cruisen door Los Santos met je gepimpte GT?

2d1k3sw.jpg

Hexer

Lekker old-skool. Veel mensen van motorclubs zullen op deze motor rijden. Vooral leden van The Lost MC! Lekker met Trevor Lost-leden van hun Hexer slaan, leuk toch?

2mxrk06.jpg

Hustler

Beetje variatie doet een mens weinig kwaad, niet waar? Standaard en vierkante versies van lowriders, vier- en tweedeurs... We hebben het allemaal wel gezien. Wat oldtimers bevordert de variatie wat, iets wat we misten in GTA IV.

2ywto2e.jpg

Bloodring Banger

We hebben al meerdere malen gezien dat er een arena komt in V, dus logischerwijs zul je daar ook races kunnen spelen. Ideale gelegenheid voor de terugkeer van de good old Bloodring Ranger, nietwaar?

20qeveq.jpg

Huntley Sport

Dit is nou de Huntley Sport, een stevige terreinwagen met 4 zijdeuren. Veel ruimte dus voor mensen die op reis gaan of in het zand willen crossen. Perfect toch?

2qmp7hc.jpg

Savanna

Deze wagens worden gereden door veel gangleden die erin cruisen, maar ook om speciale races mee te doen. Zet er hydraulics in en hoppen maar! Wie weet wil je de 'hop race' en heb je nog een aardig zakcentje te pakken!

2nluzrd.jpg

Ruiner

Eén van de minder bekende en daardoor wellicht onderschatte sportwagens uit IV, geheel onterecht eigenlijk. Prima auto namelijk, rijdt heerlijk en zeg nou zelf: hij ziet er toch ook mooi uit?

Bedankt voor uw aandacht!

Myron.b, Dotz en Foreigner 97 - Vote for V

Partij 4:

Studenten

Peujotte 107

De 107 is het nieuwste stukje technologie van Peujotte. Het kleine voertuig is perfect voor de jonge student, geen obstakel is te groot voor de 107, hij glipt overal door en tussen, van de kleine steegjes in de stad, tot de parking van de universiteit. In de bebouwde kom verbruikte deze Peujotte +/- 5.1l/100km, zo verbruikt de jonge student in de stad niet te veel geld!

Voor €9.290,- kan je deze kleine, maar toch zo compacte auto vinden.

Senioren

Toötta Yarizs

De Yarizs is licht en dynamisch. Hij is veilig, oogt krachtig, kwalitatief en zuinig.

Door het comfort en de veiligheid is de Yarizs uitermate geschikt voor oudere mensen.

Hij wordt standaard geleverd met onder meer knie-airbag, elektrisch bedienbare buitenspiegels, en zo voorts.

Je vindt de Yarizs al voor €14.299,-.

Grootverdieners

Ludi L8

Snel, sportief, degelijk. Deze auto is weggelegd voor mensen met een meer dan gemiddeld budget. Met deze auto ben je snel ter plaatse, met een luxueuze wagen. Dé auto voor dé business-mensen!

De L8 staat al voor €89.730,- in je garage.

Bekende personen

BeMyWife ExSex

Snel en groot, dat is deze auto. Een auto voor mensen die graag op willen vallen, zoals de meeste bekende personen. Daarnaast is het een luxe auto die van alle gemakken is voorzien. Zo kom je nog sneller op je bestemming aan op een veilige manier.

De ExSex is te koop vanaf €91.000,-

Landbouwers

VC Transport

Als boer heb je een grote auto nodig waarin je veel kunt vervoeren. De VC Transport leent zich hier uitstekend voor. Er is een uitvoering voor 2 personen, en een uitvoering voor 5 personen, zodat je je kinderen ook kunt vervoeren. De Transport heeft een grote laadbak, waarin je veel en/of grote dingen kwijt kunt.

Een goede keus voor een boer.

Deze auto staat al voor €18.300,- op uw boerderij.

Reizigers

Hunta Siffik

De Hunta Siffik is een geschikte auto om een eind mee af te leggen. Deze auto is zuinig, goedkoop en comfortabel. Er zit onder andere een geïntegreerd navigatiesysteem in de Siffik, wat geen overbodige luxe is tijdens een lange autoreis. Met een gemiddeld verbruik van 1 liter per 17km rijd je best zuinig.

Een ideale, comfortabele auto voor de autoreiziger.

Met een prijs van €23.140,- kun jij een mooie reis maken met deze Siffik.

Ouders

Mord Fondue

Ruim, maar toch compact. Dat is de Mord Fondue. Een geschikte gezinsauto. Je kunt je kinderen vervoeren, maar toch vrij makkelijk door een drukke stad manoeuvreren, want de Fondue is niet erg groot. Daarnaast is er genoeg ruimte in de kofferbak om met het hele gezin op vakantie te gaan.

De Fondue bezit je vanaf €28.275,-

Volwassenen

Fullvo F70

Een comfortabele, snelle en luxueuze auto. Voor volwassen (die geen kinderen hebben) is comfort en luxe erg belangrijk. Ook moet een auto er van buitenaf luxueus uitzien, en deze F70 weet dat fantastisch goed weer te geven. Er is genoeg plek om met vrienden naar bijvoorbeeld een festival te gaan. Deze auto is veilig en bevat zelfs een voetgangersairbag.

Voor €37.995,- bezit je een comfortabele, veilige Fullvo F70.

Sportievelingen

Chef Famaro

Snel, wendbaar en uitermate sportief. Met deze auto rijd je de meeste auto’s er uit. De Famaro is geschikt voor mensen die van een sportief ritje houden. Vlot door de bochten, laat remmen, snel optrekken; Voor de Famaro is dit geen enkel probleem.

Je rijdt al sportief vanaf €40.500,- met deze Chef Famaro.

Criminelen

Vercettes Vittes

Groot, snel en ruim. Dit is een wagen waar een dief veel gestolen goed in kan stoppen. Daarnaast is deze bestelbus wendbaar en trekt hij snel op. De juiste auto om veel goederen mee te nemen, en toch snel mee te kunnen ontsnappen.

Vanaf €28.830,- kun jij je slag slaan.

Stemmen kan tot en met woensdag 31 juli 20:00.

Succes!

Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...