Jump to content

[v] GTA V Politieke Contest Ronde 4: Stemtopic


Bassieboy35

Welke partij heeft de leukste kledingwinkels.  

12 leden hebben gestemd

  1. 1. Welke partij heeft de leukste kledingwinkels?

    • Partij 1
      8
    • Partij 2
      4
    • Partij 4
      0


Recommended Posts

PContest_zps6e19ea88.png


Hier zijn de inzendingen van elke partij:

Partij 1:

Kledingwinkels zijn top, zeker als de kleren ook nog een te koop zijn in onze kleuren. Roze voor mij, fuschia voor hem en paars voor haar. Diversiteit is het kenmerk van een vrije Amerikaanse winkel!

Seaman

Absoluut geen verwijzing of iets dergelijks, dit is gewoon een oerdegelijke Amerikaanse winkel. Er zijn kleren in alle kleuren en maten en allemaal nog lekker goedkoop ook. Gevechten bij de solden gegarandeerd! Dus als u wilt inzetten op welke koopjesmoeder de solden wint dan moet u zeker hier zijn!

Chlo(ot Store

Kleding voor de man die liever steroïden eet dan echt voedsel hebben we de Chlo(ot Store! We hebben het allemaal, van tank tops tot trainings en van gouden kettingen tot petjes! Het enige wat we missen zijn eigenlijke kleren, maar die zouden toch alleen je kunstmatige spieren bedekken.

Swag-A-Lot

"Every beggar deserves soms Swagger!"

U ziet het goed, wij hebben zelfs een eigen huismerk! Swagger is uw keuze voor stijlvolle kleding. Toch als uw definitie van stijlvol valt binnen "het moet nepleer, neppels en nepbont bevatten". Daarnaast heeft Swag-A-Lot ook nog interessante aanbiedingen voor de wat meer bewustere swaggers in de vorm van gekleurde hoedjes.Jazeker!

Didier Sachs

Het is er duur, het is er duur én het is er té duur. Drie redenen dus om naar de Didier Sachs te gaan. Dat het daarmee ook goed de gemeentekas (en dus ook onze salarissen) spekt is gewoon lekker meegenomen! Wie graag wat lekker zwart (of wit) draagt zit gegoten bij Didier Sachs.

Zip

Omdat 1 goedkope kledingwinkel met een domme naam niet genoeg is, hebben we er hier twee! Wat koop je bij Zip? Je doorsnee rommel die je ook bij een andere winkel zou kunnen vinden. Men zou deze winkel eerder een goedkope naam als "Gap" kunnen geven. Ow wait...

Partij 2:

yoq51AT.jpg

Wat voor kledingwinkels willen wij in V hebben en waarom?

180px-Perseus-GTA4-Exchangeexterior.jpg

Perseus

Perseus, nette kleding voor de volle portemonnee.

301px-Modo-GTA4-exterior.jpg

Modo

Fan van sporten, maar gruwel je van de belachelijk hoge prijzen van sportkleding? Modo is anders. Modo, modieus sporten voor een slank prijsje.

2j43log.jpg

Didier Sachs

Didier Sachs is één van de exclusiefste kledingwinkels welke hele dure en modieuze kleding verkoopt. Zodra je in deze winkel iets koopt weet je meteen al dat het helemaal in de mode is. Didier Sachs, for those with discriminating taste.

2z5m1w6.jpg

Modern Fashion

In deze filialen wordt als eerste de nieuwste mode binnengebracht en in de schappen gelegd. Ook is deze winkel één van de exclusiefste kledingwinkels waar aan de kleding een duur prijskaartje hangt.

14wxhrm.jpg

Gangsta Hoodies

Echte gangmembers scoren hun outfit bij Gangsta's Hoodies: kleurrijke kleding voor alle gangs!

You gotta like it, cause the hood gone love it!

Partij 4:

S&A

S&A is misschien wel de grootste keten van LS, hier kan je de schattigste kledinng voor je kindjes vinden, tot een strakke jeans voor jezelf. Het assortiment is enorm, maar de prijzen minimaal!

Kortom, in S&A vind je àlles wat je wilt.

S&M

S&M is nóg groter dan S&A. Van sportkleding tot handtassen, hier vind je letterlijk alles wat ook maar een tikje met mode te maken heeft. De prijzen zijn goed voor een jong gezin, en het assortiment is énorm.

Zack & Bones

Ben jij de jonge en hippe man? Dan is Zack & Bones ongetwijfeld iets voor jou! We verkopen bij Zack&Bones het hipste ondergoed, en nog veel meer, kortom, kom dus een kijkje nemen!

Sara

Jij ben de vrouw met klasse, Sara is dus iets voor jou! We verkopen de mooiste jurkjes, en de meest doordacht schoenen. Alles voor een vrouw dus, kom snel je paradijs bezoeken!

Seaman

Leef je op straat, en moet je het doen met een leefloon? Dan is er ook een winkel voor jou, de Seaman! Hier vind je alles aan een lage prijs. Van slipjes, tot Simpsonkousen. Natuurlijk heb je ook nog die mooie buitenlandse kassierster die met haar scheve tanden vriendelijk naar je zal lachen.

Kortom, kom een kijke nemen!

Stemmen kan tot Donderdag 15 augustus 21:00.

Veel succes!

Link to comment
Delen op andere websites

Ja, da's een typfoutje van me - denkt niet dat het iemant stoort -, maar als je nu had meegeholpen had je dat misschien kunnen voorkomen.

Edit: Ik was blijkbaar niet de enige met Seaman... ^^

Bewerkt: door 3L1077
Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...