Jump to content
Bassieboy35

Meer aandacht voor de communtiy in nieuws-fora


Lights camera action.png

 

De nieuws-fora zijn de afgelopen tijd nogal ter discussie geweest. Voorheen lag de taak in principe bij de Admins, maar inmiddels wordt deze taak ook vervuld door leden van andere ledengroepen. Er is een nieuws-crew in het leven geroepen en de nieuws-fora kennen ook hun eigen moderators. Iedere week komt er een kleine update met daarin wat bonussen en kortingen voor GTA Online. Goed om te vermelden natuurlijk, maar uiteindelijk niet het meest waardevolle nieuws. Daarom is er afgelopen week voor gekozen dit 'nieuws' vanaf heden in één topic te verwerken. 

 

Daarnaast zal er in de toekomst meer aandacht komen voor leden van GTAForum in dit nieuws. Zo zullen wij bijvoorbeeld proberen een interview te houden met iemand die net een filmproject is gestart. Of we gaan op zoek naar het antwoord wie toch die modder op het forum is. Ook houden we de creaties die op het forum worden gepost goed in de gaten zodat we deze om de zoveel tijd kunnen belichten in 'Lights, camera, action!' die zojuist al online is gekomen. Verder is er ruimte voor projecten die in het nieuws beter onder de aandacht kunnen komen. Hoe dit alles zich verder gaat ontpoppen ga je in de toekomst vanzelf merken. Laat in ieder geval je mening achter zodat we dit kunnen meenemen voor in het vervolg!

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...