Jump to content
PrioX

Red Dead Online update geeft extra beloningen in de Free Roam


large.7aeed63bb89f8bed3b61c5caef5cfe026d

 

Met al het GTA Online nieuws van de afgelopen dagen, en The Diamond & Resort update die vandaag is uitgekomen, zou je bijna vergeten dat Rockstar Games normaal gesproken ook een wekelijkse update voor Red Dead Online uitbrengt op dinsdag. Eventjes leek het erop dat het deze week niet zou gaan gebeuren. Maar toch heeft Rockstar deze week nog wat in petto. 

 

Spelers die drie dagen achter elkaar dagelijkse challenges voltooien (min. 1 per dag) ontvangen een extra Treasue Map. Een leuke bonus voor een systeem dat normaal al leuke beloningen in de vorm van XP en Gold geeft. In de schatten die je weet te lokaliseren zitten vaak waardevolle en handige voorwerpen zoals geld, Gold, munitie en tonics. De actie loopt tot 29 juli. 

 

large.ea2e4bb92bada028e4815acada1ecb0fed

 

Wanneer je aan de slag gaat met een Free Roam Event kun je ook je zakken vullen. Spelers die deze events voltooien ontvangen 30% meer XP en geld. Ga je een avontuur aan in een Posse dan krijg je ook nog eens 30% meer XP voor alle activiteiten die je samen uitvoert. En als je nog een Permanente Posse wilt aanmaken kan dat met een korting van 50%

 

De Wheeler, Rawson and Co. Catalogue is deze week ook weer aangevuld met wat extra kledij. Spelers kunnen de Gibbston Pants en Blackburn Boots kopen. Ondertussen zijn er ook nog tijdelijke kledingstukken beschikbaar: de Fanned Stovepipe Hat en Irwin Coat. Het bezoeken van de lokale Gunsmith of Fence wordt ook aangeraden. Daar krijg je namelijk 25% korting op Incendiary Buckshot Pamphlet, Small Game Arrow Pamphlet, Studded Explorer Gun Belt, Sharpshooter Gun Belt en de Potent Predator Bait Pamphlet.

 

large.f4749ae192e997e15d44b8d6fc4a1b56d9

 

Rockstar Games heeft de laatste dagen veel te doen met Twitch Prime-leden. Spelers die hun Social Club account gekoppeld hebben aan hun Twitch Prime-account krijgen deze week extra bonussen op Red Dead Online. Zij krijgen de Tasman en Danube outfits, "How Dare You" emote en de Carcano Rifle, allemaal gratis. Daarnaast krijgen zij ook nog 10% extra korting op alle bovengenoemde kortingen.

 

Rockstar Games zal ons binnenkort meer informatie geven over de grote Red Dead Online update die later deze zomer moet uitkomen. Deze bevat o.a. de mogelijkheid om rollen aan te nemen in de wereld. Lees er hier meer over. 


Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...