Jump to content

Multiplayer Modes


Crifox

Recommended Posts

Liberty City Survivor

Je kent het vast wel van de reclame's: Liberty City surivor, en in GTA:LCS kan het echt. Iedereen tegen iedereen, het is de bedoeling om zoveel mogelijk punten te halen door je tegenstanders te vermoorden. This mode also allows for teams. You can team up with a couple of partners and create your own miniature In deze MP mode kan je ook teams hebben, degene die uiteindelijk de meeste kills heeft, is de winnaar.

Protection Racket

Het doel van deze MP mode is om de vier limosine's van de tegenstander te vernietigen of om je eigen 4 limo's te verdedigen. Er zijn 2 ronde's, er word automatisch bepaald of je moet aanvallen of verdedigen, de aanvallers moeten zo snel mogelijk de 4 limo's vernietigen. Als alle 4 de limo's vernietigt zijn, begint ronde 2. In de 2e ronde worden de rolle omgedraaid en moet het aanvallende team de tijd verbeteren van het andere team.

Get Stretch

De MP mode is niet het welbekende ''Capture The Flag'' maar ''Capture the limo :cab:" In deze MP mode is het doel om de limousine (gangcar) van de tegenpartij te stelen en terug te brengen naar de eigen basis of te vernietigen. Dit alles terwijl je je eigen gang auto beschermd tegen stelen van de tegenpartij. De partij die de meeste ''capture's'' heeft, heeft gewonnen.

The Hit List

Van de spelers in deze MP mode, word er 1 aangewezen als ''The Mark''. Het doel voor de andere spelers is om het te vermoorden, voor hem is het doel om te overleven. Zodra ''The Mark'' vermoord is, krijgt de moordenaar bonus tijd en word er een ander ''Mark'' gekozen. Als iedereen ''the mark'' is geweest, word gekijken wie het langst overleefd heeft. Degene die uiteindelijk het langst overleefd heeft is de winaar.

Street Rage

In deze race is alles toegestaan, je mag elkaar's voertuig stelen, elkaar neerschieten, etc. Degene wie het eerste alle checkpoints heeft gehaald is de winaar.

The Wedding List

Dit is een free-for-all MP mode waarbij je auto's verplaatst over de hele stad moet ophalen en naar de haven brengen. Aleen de bestuurders van de auto weten waar hij precies moet worden afgeleverd. Geld word gegeven op basis van de staat van de auto op het moment van binnenkomst. Degene die het meeste geld heeft waneer de auto's op zijn wint.

Tanks for the Memories

In deze MP mode is het de bedoeling de tank te vernietigen voordat hij de ''Tank Time'' haalt, als de tank vernietigt is word iemand anders aangewezen als bestuurder. De eerste die de Tank Tijd haalt is de winaar.

Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...