Jump to content

[MOD] GTAF Modeling Contest '07


Wazuup

Recommended Posts

header.png

Welkom in het officiele topic van het GTAForum Modeling Contest 2007! In dit topic wordt haarfijn uitgelegd wat de bedoeling van dit contest is en alle bijhorende regels. Wij (DaBeast en ik) hopen dit een leuk contest wordt waaraan veel mensen mee willen doen. Zijn dingen niet duidelijk, dan kun je altijd contact met ons opnemen door ons een persoonlijk bericht te sturen.

debedoelling.png

Elke deelnemer download de 3dsmax scene die wij van tevoren hebben gemaakt. Deze scene bevat niets meer dan een vloer en een muur. Hierop zitten al textures. De bedoeling van is dat elke deelnemer op zijn eigen manier de scene afmaakt en er een mooie final render van maakt. Je kunt je inspiratie er helemaal op los laten gaan, maar vergeet niet de onderstaande regels door te nemen. De scene is gemaakt in 3dsmax 7, waardoor hij ook te openen is in 3dsmax 8 en 3dsmax 9. Heb je toch problemen? Neem contact met ons op.

Render van de lege scene met schaalmodel. Schaalmodel mag verwijderd worden.

render.jpg

deregels.png

Voordat je begint met moddelen, lees je dit aandachtig door:

  • Alleen 3dsmax RENDERS zijn toegestaan in te sturen. Je mag werken met een ander programma en je models importeren in 3dsmax, maar je eindresultaat moet een 3dsmax render zijn.
  • Aan het materiaal dat je van ons krijgt mag niets veranderd worden. De textures op de vloer en de muur MOETEN hetzelfde blijven. Alleen het schaalmodel mag je verwijderen.
  • Je mag alles doen om je scene zo mooi mogelijk te maken in 3dsmax, het is verboden je final render te bewerken met bijvoorbeeld Photoshop.
  • Voor deze contest kan alleen 3dsmax 7/8/9 gebruikt worden aangezien onze .max in andere 3dsmax veries niet opent.
  • Je render is 640x480 pixels wat de standaard render instelling van 3dsmax is.
  • Alles in je scene is zelf gemaakt, met uitzondering van de vloer en de muur die je van ons krijgt.
  • De modding moderators zijn uitgesloten van deelname.
  • Je render is ingeleverd op Vrijdag 31 Augustus, te laat = te laat.

dedeelnemers.png

De inschrijving is begonnen, de tijd om te moddelen gaat in op Vrijdag 17 Augustus. Op Vrijdag 31 Augustus begint het stemmen. De stembus wordt gesloten op Woensdag 5 September. Hieronder volgt de deelnemers lijst, zorg dat je erzelf ook bij staat en meld je aan via pb zoals onderstaand uitgelegd staat.

  1. Jorge_F
  2. White Gold
  3. GTA_XP
  4. Stefaneke
  5. ~> GizmO <~
  6. Thundercover
  7. Aad
  8. PizzaTonno
  9. Andijvie
  10. Mickey
  11. Big-Bear
  12. Nickonly
  13. Dhr. Gybrus

...

Inschrijven is simpel. Je stuurt een PB naar mij (of DaBeast ) en je komt zo snel mogelijk op de deelnemers lijst te staan. Stuur dus vandaag nog een PB om je in te schrijven. Inschrijven is mogelijk tot Vrijdag 31 Augustus, de dag dat het stemmen begint. Maar gelieve vóór Woensdag 22 Augustus, zo hou je ook genoeg tijd om je scene goed af te maken.

Deelnemers kunnen ook de contest sig dragen, als zij dat willen:

signature.png

http://www.dabeast.net/Modelingcontest07/signature.png

overigeinfo.png

De scene die jullie moeten gebruiken zal in dit topic te downloaden zijn vanaf Vrijdag 17 Augustus. Wij hopen dat iedereen zijn best doet om zijn (haar?) scene zo mooi en afgewerkt mogelijk te maken. De prijs willen wij voorlopig nog geheim houden.

Je kunt je render insturen via PB naar één van de moderators. Wij zullen alle renders op Vrijdag 31 Augustus te gelijk onthullen waarna het stemmen kan beginnen. Meer informatie over de stemming komt later. Het GTAF Modeling Contest 07 is partner van de Projects and Co blog.

Met vriendelijke groeten,

DaBeast en Wazuup :bier:

Link to comment
Delen op andere websites

header.png

Vanaf vandaag is het mogelijk om de 3dsmax scene te downloaden. In deze rar zit de .max file en de twee bijhorende textures. Ook nog de voorbeeldrender uit dit topic is inbegrepen. Laat de textures in dezelfde map staan als de .max file om je textures in je viewport te behouden. Openen in 3dsmax is simpel, gewoon naar file, open gaan en het .max bestand openen.

contest_scene.rar

Inschrijven is nog steeds mogelijk, stuur gewoon een PB!

Is je scene klaar? Stuur hem dan zo snel mogelijk naar ons op!

Link to comment
Delen op andere websites

header.png

Op verzoek van verschillende leden is de deadline uitgesteld tot maandag (Zondag 00.00u), zodat er in het weekend nog aan de scene gewerkt kan worden. Lever zo snel mogelijk je scene in via pb!!

//> Edit: Deadline inmiddels verlopen, zie het stemtopic.

Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...