Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285150

MAF 023 - Fotogenie


NandroDavids

737 bezichtigingen

gallery_7284_229_9261.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Welkom bij Fotogenie! In deze rubriek kiest @SpacyColours normaal gesproken steeds iemands avatar uit, analyseert hij die en vertelt hij jullie waarom dat plaatje bij diegene past. Vaak toont de avatar namelijk wat er achter de persoon schuil gaat.

Dit keer was dat ook de planning, maar toch vertelt hij geen verhaal achter de avatar van iemand. SpacyColours is sinds zaterdagochtend 9:16 uur niet meer gesignaleerd op het forum, en al langere tijd niet meer in het MAF Redactiekantoor. Wij maken ons dan ook zorgen.

gallery_7284_229_7971.jpg

Bovenstaande afbeelding is de duidelijkste afbeelding die we van de vermiste persoon, SpacyColours, hebben. Herkent u deze afbeelding? Heeft u deze afbeelding ná zaterdagochtend nog ergens gezien, neem dan contact op met NandroDavids. De kans is groot dat hij zich ergens in de omgeving van het MAF Redactiekantoor of het Sans Scrupules-topic bevindt, maar hij kan ook maar zo totaal ergens anders rondhangen. Op een andere plek in onze wereld, in zijn eigen wereld, waar dan ook.

Vroeger, toen hij nog onder andere namen bekend was op het forum, zouden we @NilsHolgersson vragen naar de verblijfsplaats van SpacyColours. Echter, Nils neemt zijn taak als hoeder en beschermeling van het uitschot van het forum niet bijster serieus meer. Bovendien behoort SpacyColours als Megalid daar natuurlijk niet meer toe.

Daarom roepen wij uw hulp dus in. Heeft u hem ergens gezien? Denkt u aanwijzingen te hebben die ons op weg kunnen helpen hem te vinden? Laat het weten. Alstublieft. Help ons.

2 reacties


Recommended Comments

Als het goed is is hij gewoon nog bezig de vloeren van de ML verdieping te vegen.. Met zijn tandenborstel. Daar heb ik 'm zaterdagochtend aan het werk gezet. :$

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...