Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285146

MAF 026 - Loser Van De Week


NandroDavids

799 bezichtigingen

gallery_7284_229_36814.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Iedere week roepen wij van MAF één forumlid uit tot Winnaar Van De Week of Loser Van De Week. Dat levert in beide gevallen geen badge op, maar simpelweg de (twijfelachtige) eer van de titel en natuurlijk de (twijfelachtige) eer van de eervolle vermelding in MAF. Deze week hebben we enkel een Loser Van De Week. En die Loser Van De Week is deze keer... @Foreigner97!

gallery_7284_229_4338.jpg

Volgens mij is dit voor het eerst dat we iemand van onze eigen redactie deze 'eretitel' toekennen, maar zoals het gezegde luidt: ere wie ere toekomt. En deze week konden wij nu eenmaal niet om Foreigner97 heen. Heeft u gezien wat hij, een gerespecteerd Megalid, deze week voor wanprestatie leverde in het Gang Talk van Sans Scrupules? Zo nee, leggen we het hieronder even uit. Zo ja, ook dan leggen we het hieronder even uit.

Donderdagavond laat startte SpacyColours een spelletje in het Gang Talk van Sans Scrupules. Gewoon, voor de lol. En dat spelletje sloeg aan: iemand moest een ander forumlid imiteren, de rest kon dan raden, en degene die het goed had was daarna aan de beurt. Allemaal leuk en aardig, totdat SpacyColours een feilloze imitatie van Grand Theft Auto TOM deed. Foreigner97 dacht het goede antwoord te hebben, maar was zo traag met posten dat zowel Bassieboy35 als NandroDavids sneller was. Een absolute faalactie dus van Foreigner97. Waar 'vroeger' de Super- en Megaleden niets anders deden dan ongekend snel reageren, heeft Foreigner97 duidelijk nog genoeg te leren.

En ja, dat werd natuurlijk ook gezien door de Globale Moderators en Administrators. Iedere vrijdag hebben zij een borrel, en daar worden dan ook onder meer alle Megaleden besproken. Middels de in kleine kring bekende Megaleden-ranking. Ideaal voor het geval er snel een nieuwe Moderator moet worden gevonden. Gisteren was het vrijdag, en ik presenteer jullie bij dezen de huidige Megaleden-ranking. Tussen haakjes staat hun vorige positie, en achter iedere naam zie je een korte toelichting op het stijgen of dalen van het betreffende Megalid.

1. (2) Die Hard - Zijn MAF-rubriek Voorpret schreef hij afgelopen keer naar eigen zeggen in zeer korte tijd. En hij zei dan ook te hopen dat het weer een goede was, ondanks de kortere versie. Wij zagen geen kortere versie, dit was gewoon weer een volwaardige toprubriek.

2. (1) thebig - De Radio Contest bracht hem de afgelopen weken in de hoogste regionen van de ranking, maar deze week moet hij de koppositie toch afstaan. Maar ja, dat is dan ook niet aan de minste, maar aan de eerste, de beste.

3. (4) Cabyon - Op vakantie, maar gewoon gestegen. Daar herken je de echte talenten in.

4. (6) SpacyColours - Startte een leuk spelletje in het Gang Talk van Sans Scrupules, en weet daardoor ondanks een halve week afwezigheid wegens vakantie toch twee plekken te stijgen.

5. (7) Silverbyte - Doet goede dingen in MAF, en is één van de constante factoren op het forum. De grap bij de foto van zijn hond heeft hem punten opgeleverd.

6. (3) Foreigner97 - Ai, dat was niet best deze week. Tot nu toe zagen we hem als groot talent en in zijn korte tijd als Megalid was hij al flink opgeklommen op deze ranking. Maar ja, te traag. Dat kost plekken.

7. (5) Kloep - We hebben werkelijk geen idee hoe hij ook alweer Megalid is geworden. Heeft hij in het verleden dingen gedaan? We kunnen het ons niet herinneren. Voor nu maar gewoon een plekje in de middenmoot.

8. (8 ) BoerTijger - Werd weer even online gesignaleerd, en postte zelfs ergens. Dat waren we de laatste tijd niet van hem gewend. Voor nu een 8e plek, en dat wordt enkel hoger als hij weer echt actief wordt.

9. (10) Senne. - Gestegen, maar dat is niet zozeer zijn verdienste. Meer de inactiviteit en het zakken van PrioXCoMBo die daarvoor hebben gezorgd.

10. (9) PrioXCoMBo - In het verleden regelmatig in de top-3 gestaan, toen hij nog mooie contests organiseerde. Maar helaas, de laatste tijd zakt hij verder en verder weg, en deze week dus weer een plaatsje lager.

11. (11) GTA-Sheep - Logt nog zo af en toe in, en heeft genoeg credits opgebouwd om niet nóg lager te staan. Onveranderd ten opzichte van de vorige ranking, logischerwijs.

12. (12) Puma - Enkel als er plotsklaps een Moderator voor de modding fora nodig zou zijn, zou Puma nog kandidaat zijn. Voor de rest veel te inactief.

13. (13) Lantyz - Vertrokken, inactief, die kan niet anders dan laatste zijn.

Foreigner97, van harte gefeliciteerd met deze 'eervolle' vermelding in MAF én de titel Loser Van De Week! En succes met het herstellen van je goede positie op de Megaleden-ranking...

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...