Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581722

Editie 138 - Inleiding


Dutchy3010

687 bezichtigingen

gallery_3251_43_177167.gif

Deze keer zijn alle rubrieken er, hoe is dat toch mogelijk. :puh: Daar hoef ik dus in ieder geval niet over te vertellen in mijn laatste inleiding. Allereerst het volgende: Jay; stopt na deze editie als co-leader van Oceans Weekly News. In de 8 maanden dat hij co-leader is geweest, en daarvoor ook als redacteur, heeft hij veel voor OWN betekent. Bij deze wil ik hem bedanken voor zijn inzet. ;)

Ok, dit voelt nogal raar, lol. Ik moet nu namelijk ook mijn eigen afscheid aankondigen, maar heb geen idee hoe ik dat moet doen. "Bedankt voor je inzet", wat ik normaal gesproken bij het afscheid van een redacteur zeg, staat natuurlijk nogal raar... Maar goed, ik stop dus met OWN. Waarom? Ik heb het nu bijna 3 jaar gedaan, en heb het lange tijd met plezier gedaan. Helaas al een aantal maanden niet meer: ik wil gewoon vrij zijn op zaterdagavond, interesses zijn veranderd, jullie kennen het wel. Maar goed, dit is mijn laatste OWN als leader, en ik wil via deze weg Thundercover veel sterkte wensen als leader!

pjF0-9K2UEI



En voor de laatste keer: veel plezier met lezen van deze editie!

3 reacties


Recommended Comments

Wat een f*cking ontroerende OWN is dit! :-( Bedankt voor alles enzo, de OWN is altijd al goed geweest met jullie en dat zal wel zo blijven met TC!

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...