Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579837

Editie 138 - Afscheid


Dutchy3010

596 bezichtigingen

gallery_3251_43_177167.gif

Namens de hele redactie van Oceans Weekly News wil ik (Thundercover) Dutchy3010 en Jay; bedanken voor hun inzet voor OWN gedurende 138 respectievelijk 37 edities! Heel veel dank! _O_

Jay wilde van de gelegenheid gebruik maken om nog het een en ander te zeggen:

"Ik zit inmiddels al een tijdje bij Oceans Weekly News. Het lijkt een ontzettend lange tijd al is het in verhouding met Jet natuurlijk niets. Al vanaf dag 1 bij OWN betrokken tot en met deze editie. Buiten het feit dat hier enorm veel werk en tijd in heeft gezeten, waar ze gemakkelijk andere dingen mee had kunnen doen, moeten we denken aan de veranderingen. Ga na dat er achter de schermen na elke editie weer iets veranderd. Wat kan er de volgende keer beter, wie is bij welke rubriek geschikt, zouden de leden dit wel leuk vinden? Allemaal veranderingen waar ze zich 138 edities lang bij heeft betrokken. Sterker nog, ze was hiervoor verantwoordelijk. Als we dan kijken naar de manier waarop OWN over de jaren is gevorderd. Dan kunnen we vaststellen dat ze haar taak hobby met plezier en trots heeft uitgeoefend. Probeer namelijk maar iets vol te houden waar je zelf helemaal niet achter staat. En dat met een hoop kletsende leden die wel eens moeilijk tot de orde zijn te roepen.

In ieder geval is het voor mij zelf een plezier geweest om samen met Jet aan de slag te mogen gaan. Wanneer zij bezig is met een project, gaat ze er vastberaden mee door. Makkelijk zou je denken. Ga echter wel na dat er elke zaterdagavond weer een nodig aantal rubrieken nodig zijn om OWN te vullen. Vanaf de buitenkant lijkt dit erg vanzelfsprekend. Ben je echter intern bezig, dan is het vaak samen stressen tot de laatste minuten. Menig zaterdagavonden zijn van mij dan ook goed gevuld waarbij we met z'n allen gezellig streefden naar de uiteindelijke publicatie. Uiteraard jammer dat het tot een eind heeft moeten komen. Maar ik ben blij met de gehele ervaring. Bedankt Jet, Thunder, Joris en de overige redacteuren voor deze unieke ervaring, het was me een genoegen. Daarnaast wens ik Oceans Weekly News uiteraard het allerbeste!"

OWN en Dutchy3010, je kan ze nooit meer los van elkaar zien. Ze hebben elkaar letterlijk groot gebracht en veel meegemaakt. Wat te denken van het voorbeeld dat OWN als eerste blog gaf en nog steeds geeft? Of het feit dat OWN ook voor niet-Oceansleden toegankelijk wordt? Veel is bedacht door Dutchy, zoals recentelijk de Recruitment Days. Natuurlijk had ze hulp van anderen, dat kan ook niet anders als het project steeds groter wordt.

Toch is het verbazingwekkend. Stel nu dat OWN elke zaterdagavond een MSN-gesprek gehad zou hebben, lopend van pakweg 19.00 uur tot een uur of 22.30. Stel dat ze enkel op dat moment bezig geweest zou zijn met OWN (wat niet zo is, aangezien je rubrieken voor die tijd al moeten inleveren, maar stel...), dan zou ze 138 * 3,5 = 483 uur bezig geweest zijn met OWN. Dit betekent de afgelopen drie jaar 161 uur per jaar of ruim 13 uur per maand, oftewel 3 uur per week (ook als er geen editie is!). Met een minimumloon van vier euro, zou ze zo'n 552 euro verdiend hebben met het draaien van OWN, maar in dit geval vrijwillig. Petje af, Jet, voor deze prestatie! _O_

7 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...