Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582056

Editie 186 - Gang Journal


OWN

514 bezichtigingen

2lar8g.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

De wekelijkse update over gangs, corporations en clans!

Covesight opgeheven

Na krap een half jaar is ook het hernieuwde Covesight opgeheven. Onder leiding van megadreams en Gtaboy107 kreeg Covesight begin dit jaar een doorstart, hoewel dat wel gepaard ging met aardig wat kritiek. Waarom werd er een oud concept opgepikt en niet iets heel nieuws bedacht? De gang kreeg echter vorm met een langzaam groeiend gang talk. Halverwege mei besloot megadreams echter te stoppen als leider en de gang aan Gtaboy107 over te dragen. Tenminste, zo kwam het op de buitenwereld over en zo meldden wij het ook in OWN Editie 183.

cove.jpg

Maar afgelopen weekend meldde megadreams dat hij weer leider werd, omdat Gtaboy107 in een proefperiode zou zitten en het dus in zijn ogen niet goed genoeg had gedaan. Gtaboy107 bleek echter hiervan niet op de hoogte te zijn en verliet per direct de gang om voor een fiks bedrag bij de Mannengang aan de slag te gaan. Voor andere leden was dit het moment om ook te vertrekken, waarna megadreams definitief de stekker eruit heeft getrokken. Hij beveelt de leden de oude concurrent Desert Storm aan, die wellicht een storm stroom van nieuwe aanmeldingen kunnen verwachten. In ieder geval geldt: Covesight is niet meer.

smiley_dog.gifsmiley_dog.gifsmiley_dog.gif

[table=simple]VI-chats krijgen vorm|Het regent contests

De speciale chatavonden in Voetbal International stijl van de Mannengang krijgen langzaam vorm. M4X liet deze week officieel toestemming te hebben gekregen van de crew voor de chatavonden. Daarmee kon hij fans, superfans en leden officieel uitnodigen voor de chatavonden die na de wedstrijden van het Nederlands elftal plaatsvinden. Natuurlijk heeft OWN beslag weten te leggen op enkele uitnodigingen, waaruit blijkt dat we een uur lang pittige uitspraken kunnen verwachten. Om er bij te zijn, moet je wel tenminste fan worden door in het gang talk te posten.
|
Universal Inc. blijft maar bezig. Opnieuw heeft de gang gekeken naar haar eigen doel en een nieuwe contest gelanceerd. Ditmaal kan je tot het populairste lid van GTAforum.nl worden benoemd. Amfetamientje beweerde dat de contest was uitgelekt voordat deze online werd gezet, maar kon niet profiteren door de vervroegde publicatie van de organisators. Een lid van Unicersal Inc., GekkieJ01, liet weten trots op Visser23 te zijn vanwege zijn prachtige lijst met 160 leden. Hoe de rest van de contest verloopt, kan je natuurlijk lezen in Forumview, een paar items hierboven. Aan het aantal deelnemers te zien, zal het sowieso beter lopen dan de vorige contest.
[/table]

6 reacties


Recommended Comments

Als ik het zo lees is wat ik gedaan heb erg, maar eigenlijk zat hij niet echt in een proefperiode maar in mijn ogen werd Covesight inactiever en moest Vince (Big Boss) alles zelf scripten en dat laatste maakte toch wel dat ik het leiderschap weer wilde overnemen maar dit was dan het gevolg dat Covesight moest stoppen, het is beter zo, dat Covesight rust zoals het moet.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...